å gå på ski på en katt spor

å gå på ski på en katt spor

"Cat spor", et kallenavn for den enkle hundefrisør løyper som snø katter bruker å komme opp og ned ski fjell, gir en god nybegynner til middels ski kjøre. De vanligvis krysser mange forskjellige stier på fjellet, og tilbyr tilgang til varierende terreng. Dessuten, de er vanligvis godt preparert, noe som gir god, lett ski. Men siden skiløpere på alle ferdighetsnivåer vil sannsynligvis ski katten spor, er det viktig å holde seg klar av korrekt etikette

Du trenger:. .
Skis
Trail Pass.


en.
På en katt spor, holde blir konsekvent. Siden så mange folk bruker dem, er det sannsynlig at det er noen klar til å passere deg eller tett bak deg det meste av tiden. Disse menneskene vil følge din fart og slå stil å måle sin egen fart og sving stil. Surprise snur føre til ulykker!
To.
Når katten låter overlappe med nedfarter, ta en rask titt oppoverbakke før du ski inn i krysset. Dette vil bidra til å forhindre kollisjoner med skiløpere går raskere på brattere nedfarter.
tre.
På noen katt spor vil det bli snøscooter baner. Aldri ski i snøscooteren baner da disse er reservert for skipatruljen.
Fire.
Når du får trygg på dine skiferdigheter, kan du prøve å hoppe av katten sporet på brattere nedoverbakke kjøre. Hvis du går raskt nok denne manøveren kan også tillate deg å ta litt luft!


relaterte artikler


hvordan fange en lacrosse ball
hvordan å kjøpe en hackamore tøyle
hvordan bli diskvalifisert svømming freestyle
hvordan du utfører en volleyball serverer drill
hvordan golf på Annika Sörenstam akademiet
hvordan å klokke en racerbil
hvordan å delta Napoli golf academy
Slik kjører du til første base
hvordan å redde noen drukning
hvordan å lære golf til et barn