hvordan du treffer en golf ball lenger og rettere senere i livet

hvordan du treffer en golf ball lenger og rettere senere i livet

Faktum er, når du blir eldre, trenger du ikke treffer golf ballen så langt, eller så rett som du en gang gjorde. Så, hva kan du gjøre med det? Det er et spørsmål som hver "opplevd" golfer trolig vil ha svar
Svaret er tre ting:. Utstyr, kondisjon, og swing mekanikk. Den første krever bare at du piske ut din sjekkhefte-eller kredittkort og kjøpe den nyeste klubber som kan skilte med større avstand og nøyaktighet. De to siste krever mye arbeid. Her er hva du bør vite om dem for å forbedre din golf spillet.
en.
Utstyr gjør en forskjell i hvor langt du kjører ballen. TV og trykte annonser fra produsentene lokke oss til pro shop for å plukke opp en ny driver ved å love å gi oss ytterligere 20 meter på hver stasjon. Men du kan ikke glemme at en dårlig swing vil gi et dårlig resultat, uavhengig av eventuelle nye driveren du nettopp har kjøpt.
To.
Det kondisjon til et individ, mens svingende en Klubben er langt annerledes enn benkpress eller huk. De bidrar til å "styrkerom styrke," og du vil bli hardt presset til å finne en bodybuilder på pro turer. Og din kondisjon blir enda mer kritisk når du blir eldre.
Den mekanikken i golf swing krever attributtene av fleksibilitet, balanse, stabilitet, styrke, utholdenhet, og makt for maksimal utføre. Hvis kroppen din ikke har disse egenskapene, vil du ha en mindre enn optimal swing, fører til utilfredsstillende resultater.
Uansett hvor mye tid du bruker arbeider på swing mekanikk, hvis kroppen ikke har kondisjon til å støtte din swing, er du begrenser ditt potensial.
tre.
Den mekanikken i swing er viktig enten på tee, i fairway, eller i grove. Hvis du er eldre, er det viktig for deg å jobbe hardt på swing mekanikk, uke inn og uke ut, for å forbedre spillet ditt. Hvis svinger mekanikken var ikke så viktig, hvorfor skulle tour spillerne stoler på swing trenere for å sikre at de er swinging riktig? The golf swing er en så fin, mekanisk komplekse bevegelser, krever det konstant oppmerksomhet å gjøre den jobben for deg.
Finn en god instruktør og ta leksjoner på en hyppig basis. Dette kan bare hjelpe spillet i det lange løp.

Tips og advarsler


 • Når du er eldre, treffer golfball lang og rett kan være en utfordring . Hold disse tre faktorene i bakhodet når du ser til å forbedre spillet ditt.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger en tennisracket
  hvordan å score i rullestol basketball
  hvordan å kjøpe en fekting maske
  hvordan bli en hockey PROTOKOLLFØRERENS
  hvordan du stiller en bueskyting bue
  hvordan du får en løper i fra tredjeland
  hvor å barbere avspasering din 40 verftet dash med denne hastigheten kretsen
  hvordan man skal utforme et flagg fotball forsvar
  hvordan å forberede seg på en høyskole fotballkamp
  hvordan å identifisere deler av en seilbåt