hvordan du skal kle på vinteren / våren utendørs aktiviteter, spesielt golf

hvordan du skal kle på vinteren / våren utendørs aktiviteter, spesielt golf

Med skiftende vær må du utskiftbare klær for å spille bedre i løpet av våren. Følg disse retningslinjene for lagdeling å holde tritt med endringene

Du trenger:.
Termisk undertøy
Høyhalset eller narr turtleneck skjorter.
Golf bukse og skjorte.
Vest.
Windshirt.
Regndress.
Cart hansker.
Kjemiske varmepakninger.
Strømpe lue eller varm lue.


en.
Sjekk værmeldingen, og sammenlign det med din starttid. Lagdeling er nøkkelen. Hvis den høye vil bli over 50 grader du kanskje ikke trenger ullundertøy. Hvis under 50,. Start med termikk som base.
2
Følg med golf bukser og turtleneck eller narr turtleneck.
Tre.

Hvis du holder kjernen varmere, og armene og bena vil bli varmere, så vel. Din golf skjorte er neste, fulgt en vest, avhengig av hvor kaldt det blir. Du har nå to lag på armer og ben, men 4 lag på øvre kjernen.
Fire.
Nå legger et syntetisk windshirt som neste lag. Følg dette med regndress å blokkere vinden, og avslutt med vognen hansker og strømpe lue eller varm lue. Du har nå seks lag på kjernen din, men 4 lag på armene, og 3 på bena.
Fem.
Drop et par av kjemiske hånden varmere pakker inn i handlekurven hansker for å holde hendene varme. Disse er tilgjengelige i de fleste pro butikker. Faktisk, åpne dem tidlig og la dem varme golfsko på vei til kurset.
6.
Hvert som været blir varmere, kan du begynne å skrelle av lagene. Husk at vanligvis høy for dagen vil være 1:00 til 3:00, så ofte du vil ikke nå de høye hvis du tee off før 3A30 eller 10:00 a. m.
7.
Dette kan høres ut som en mye klær, men tenk hvor kaldt det blir. Hvert lag bør være litt mer løs enn det siste laget, med flere lag på kjernen enn på armer og ben. Fordi armer og skuldre må være løs, bør undertøy og turtleneck være mer nøye utstyrt stykker, med windshirt og regndress de mer løst-montert.

Tips og advarsler


 • En hatt er et must, siden en stor del av varmen forsvinner gjennom hodet ditt. Brimmed hatter også bidra til å holde solen av ansiktet og ørene, og vil hjelpe selv om det er overskyet.
 • Ikke holde varmen pakker på med golf baller, som det er et brudd på reglene av Golf.
 • Cart hansker er store, floppy hansker som er lett å få av og på.
 • Hvis du har en tidlig tee tid, og det er frost kan det være en forsinkelse, så gi en telefon til pro shop før du reiser.
 • Hvis du ankommer, og det er å være frost pass på å ikke gå på gresset eller greener som skritt i frosten dreper gresset.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe snowboard bukser
  hvordan å bygge en midlertidig diskos ring
  hvordan bli en volleyball lagkaptein
  Slik pimp en golf cart
  hvordan å håndtere barnas idrettsaktiviteter
  hvordan å lære å sette teknikker
  hvordan å forberede seg på en basketballkamp
  hvordan du registrerer deg for tennis leksjoner
  hvordan rallycross løp
  hvordan å sjonglere som Ronaldinho