hvordan du opplever sølvet kometen stien

hvordan du opplever sølvet kometen stien

Oppkalt etter et passasjertog som kjørte fra Atlanta til Birmingham, er det Silver Comet Trail del av en "Rails til Trails"-prosjektet, konvertering av gamle jernbanespor i rekreasjonsbruk sti bruk. Stien begynner i Smyrna, Georgia, utenfor Atlanta, og går vest i Alabama, endre til administrerende Ladiga Trail etter den krysser grensen. Kjøpt i 1992 av Georgia Department of Transportation, måler Silver Comet litt over 60 miles, men det er planer om å etterhvert utvide til bygrensen i Atlanta. Helt asfaltert og relativt flatt, er stien stor for løping, sykling, rulleskøyter og turgåing
en.
Hvis du planlegger å besøke stien mer enn én gang, investere i Silver Comet Guidebook, som du kan kjøpe av Path Foundation nettsted www. pathfoundation. org.
to.
fra Atlanta, tar jeg-285 til South Cobb Dr. exit. Ta til venstre på Cooper Lake Rd. og venstre igjen på Mavell Rd. å få tilgang mil én. Finne rikelig med parkeringsplasser og toaletter på dette nettstedet.
Tre.
Hvis du er nærmere en annen del av stien, laste ned et kart fra Bane Foundation eller andre Silver Comet Trail nettsteder for å finne din mest tilgjengelige utgangspunkt.
fire.
Hvis du ikke har en utstyr, leie sykler for voksne og barn med hjelmer og rulleskøyter fra Silver Comet Depot, en leie butikk på 4,2 mile markør på 4342 Floyd Road. De er åpen syv dager i uken, mandag til fredag, 10 a. m. til 5 pm, lørdag 9 am to 5 pm og søndag fra kl 12 til 5 pm
fem.
Utstyr kan leies fra Bone Shaker Sykler i 3279 New MacLand Rd. i Powder Springs. Butikken ligger på Wildhorse stien som går inn i Silver Comet Trail. Deres åpningstider er mandag til fredag, 11 am til 7 pm, lørdag 11 am to 5 pm Butikken er stengt på søndager
6
Besøk Pumpkin Vine Creek Trestle, en 750. . -ft høy og 126-fot. lang bro, eller brushy Mountain Tunnel, som brukes både da jernbanen var fortsatt i drift.
7.
Parkering er tilgjengelig på Mavell, Fontaine, Concord, Floyd og Carter markører og andre nettsteder. Sjekk nettsiden for en full oversikt over alle de parkeringsplasser.

Tips og advarsler


 • Det finnes offentlige toaletter litt etter mil fire markør, og deretter ikke igjen inntil 11 kilometer.


 • relaterte artikler


  hvordan spille double tennis
  hvordan å bo begeistret fotball utenom sesongen
  hvordan du kjøper venstrehendt golfkøller
  hvordan man kan kjøpe golf ball finne briller
  hvordan å få øye dekke to forsvar i college fotball
  hvordan du lagrer skiutstyr i off-season
  hvordan du gjør en bryting Crossbody blokk
  hvordan å delta på store 12 utendørs friidrett mesterskap
  hvordan å utstyre en baseball uthulet
  hvordan du isolerer på en spinning sykkel