hvordan å transformere din fysikk

hvordan å transformere din fysikk

Kroppsbilde er en personlig ting. Hvis du har en silhuett som du ikke er spesielt stolte av, har du kanskje også et ønske om å endre det. I mitt tilfelle, var jeg radmager, tynn, nesten avmagret, med en lang hals, tynne fingre, hele bildet. Verre enda, mine rivaler i skole, nabolaget fiender, alle ropte ut negativt, "Hei, mager!" Jeg visste at jeg var tynn. Jeg trengte ikke å bli fortalt. Mitt bilde i speilet var et ansikt med nedsenket kinnben, lang hals, utstikkende krageben og skulder bein.
Jeg var aldri spesielt glad i Charles Atlas annonsene som hadde den magre fyren kastet sand i øynene hans og kjæresten tatt bort fra ham av en digert, muskuløs gorilla. Det var en turn-off fordi jeg følte at jenta ikke var verdt det hvis hun var det ustadig. I hvert fall tok jeg den på meg selv å forvandle kroppen min, om bare å pakke litt mer muskler til å skjule mine ben. Jeg klarte ikke å fortelle deg at jeg kan løpe fort, og likte det så mye at mine ben raget på grunn av alt som kjører. Jeg bremset den del ned, spiste litt mer, og økt min poundages at jeg begynte å løfte vekter via. I begynnelsen var alt jeg løftet sementblokker som jeg fant, og endte opp curling en £ 75semi-truck drivaksel Jeg fant et par miles borte fra huset vårt. Gjengen bangers som trakassert meg begynte å ta varsel og begynte å la meg være alene av frykt. Min beste venn, Danny, som hadde gått til den mørke siden av **** ERS, først staved dem av, men innså at jeg var endelig stor og muskuløs nok til å ta vare på meg selv. Det var nesten som å ta et kvantesprang inn i en metamorfose verden å lage, forme mitt eget kroppsbilde som sannelig forandret mitt liv også. Jeg gikk videre til benken £ 450. på benken i videregående skole og vant konkurransen mot voksne menn fra nærliggende Air Force Base. Jeg var huk u00A3 650. i samme konkurranse, vant den ene, men baren var bøyd med så mye vekt at det måtte bli trukket av meg med seks men. In disse dagene vektstenger ble laget kun av bronse, ikke stål eller krom. Personlig, var de vinner fenomenal på grunn av min unge alder, men enda viktigere, følte jeg spesielt stolt over at jeg hadde mot og vilje til å endre min fysikk på en positiv måte uten steroider, bare god, berikende mat, og masse vekter.

Du trenger:
Ønsker å endre, et overveldende ønske om å endre silhuetten, kroppen din bildet
. .
Den sterke ønske om å vite alt om deg muskler, hvordan de fungerer og hvordan de kan øke størrelsen via skyve og dra bevegelser, samtidig som du cardio eller jogging og gåing.
 Finn ut a.

Hvordan Transform din fysikk


en.
Størrelse opp fysikken din, din silhuett i speilet. Ikke vær redd for å granske hvordan du ser ut. Hvis du er tynn, tynn som jeg var, tilstanden den til deg selv, fordi det er det andre ser. I stedet for å kjøre bort og gjemmer seg, kjøre mot den med velbehag, vil overgangen bli.
To.
Analyze hva du spiser. I mitt tilfelle måtte jeg øke mengden for å underbygge den økende trening med vekter. Jeg fant fort ut, for eksempel, hvilke proteiner var og hvilke matvarer inneholder dem, for de er det som gjør vokser musklene. Endre cardio, øker den hvis du ønsker å gå ned, redusere det litt å øke størrelsen på musklene. Studer muskelutvikling blader som "Muscle Fitness" og plukke noen helter som har former ligner på din og som har forvandlet kroppen sin. Holde det kroppsbilde i tankene og bildet vil bli din.
Tre.
Trening regelmessig skrevende vekten dager med cardio dager. Prøv ikke å ha begge på samme dag. Ikke overdo. Focus på den kroppsdelen som skal utarbeides med all din makt og arbeid ut foran et speil, vil vekten til å gå opp og ned og musklene til å vokse-og de vil. Sinnet og kroppen i total sync kan gjøre underfulle ting til kroppsbilde.
Fire.
Det er ikke nødvendig å delta i konkurranser, for mange det er som hele hensikten eller objektive, å imponere andre. Impress bare deg selv. I rammen av garasjen din, dine studier område, uansett hvor du finne trøst, vil du kjøre inn i deg selv bare. Det er deg, ditt sinn og din vilje som vil forandre din kroppsbygning for alltid.

Tips og advarsler


 • Ikke nøl og ikke vær redd for å analysere kroppen bildet hvis det er negativt.
 • Samtidig, være villig til å gjøre noe, noe å omdanne det, gir du gjør noe sunt, ingen "roids, bare ren trening og rene tanker. Svette egenkapital er nettopp det. Uten det, ingen vekst. Ikke gi opp.
 • Den eneste innvendingen at jeg skulle innlede på dette tidspunktet er å aldri gi opp i din søken for å utvikle kroppen din. Hvis musklene ikke utvikles så raskt som du ønsker, gi det litt tid, endre din trening, holde anaylyzing og forblir positive. Det er en super sterk person der inne som vil ha næring, vektene, cardio, hele pakken fordi premien venter deg.


 • relaterte artikler


  hvordan du får i din volleyball-plattformen
  hvordan komme til Beaver Creek, Colorado
  hvordan de skal takle noen i fotball
  hvordan å kle for ekstrem snowboard
  hvordan å bli en tennis undervisning pro
  hvordan man kan kjøpe golf baller
  hvordan å lære strategi for idrett skyting
  hvordan du lykkes skyte en basketball
  hvordan du velger en badminton racket
  hvordan å øke ledig kaste prosentpoeng