hvordan å kaste en knuckleball i slow-pitch softball

hvordan å kaste en knuckleball i slow-pitch softball

I å kaste en knucleball i slow-pitch man må innse at hastigheten på ballen har mye å gjøre med bevegelser av ballene. Man kan fremdeles ha ballen "danse" så å si, men det tar alittle mer innsats og noen god gammeldags vinden å fullføre noen av bevegelsen
en.
I det første trinnet, kan se på treg pitch og modifisert pitch. Den modifiserte banen i softball har litt mer fart og mye mindre bue enn de langsomme banen. Dette blir sagt er det mye lettere å få bevegelse på ballen på grunn av hastigheten alene. Utfordringen er kan si i slow pitch ikke så mye som å få mye bevegelse, men å ta spin off ballen slik at hvis det er noen vind som i seg selv ville gjøre at ballen beveger seg noe.
To.
Hånden plassering på ballen er det som skaper eller tar bort spinn på ballen. Ved å bruke gjengene på ballen og plassere de første to fingre med første knokene på tråder i en bøyd stilling man har i begynnelsen av banen. Problemet kan være størrelsen på ballen versene på størrelse med en hånd.
Tre.
Ha riktig plassering av fingrene, en nå kan kaste ballen, men som du lar gå av ballen åpne fingrene på hånden og følge gjennom. Du vil bli overrasket over å se at ballen med litt praksis ikke spinne. Jo mer du øver la fingrene åpne opp, prøv å legge mer eller mindre press på fingrene som er på gjengene med knokene bøyd. Egentlig er det lettere å kaste dette nå snurre ball i en myk ball type banen, men vil du ikke få den samme movment du ville fått i baseball eller på en rask pitch, endret banen i softball. Jeg håper dette hjelper alt du treg pitch mugger. Jeg har lagt merke til at du kan få mer popups med denne banen, i motsetning til i baseball, hvor du får bakken ballene. Lykke til, og bare øve litt med hånden plassering.


relaterte artikler


hvordan man kan kjøpe et spedbarn redningsvest
hvordan å kjøpe en baseball pitch målet og tilbake combo netto
hvordan du får rekruttert av et college lag i rifle
hvordan du oppretter en playoff system for inndeling i college fotball
hvordan vi kan forbedre badminton fotarbeidet
hvordan man bruker grunnleggende boksing utstyr
hvordan du kan unngå en tag, mens du drar
hvordan måle golf swing hastighet
hvordan å leie en stor privat leksjon skiinstruktør
hvordan å root for Colorado Rockies i verden serien