hvordan å håndtere barnas idrettsaktiviteter

hvordan å håndtere barnas idrettsaktiviteter

Som om du kjører ærend, holde et rent hus og arbeider var ikke nok for en foreldre, som barn blir involvert i idrett en forelder gang travle timeplan bare ble mer hektisk. Men det må være en balanse mellom å la barnet ditt gjøre alt og sørge for ikke å involvere over ham eller henne

Du trenger:. .
Kalender
Bil.
Barn /Barn.
Sports Equipment.
Cell Phone.


en.
Når du begynner å involvere barn i idrett du ønsker å sørge for at de har det utstyret de trenger. Dette inkluderer sko, klær (inkludert ekstra lag), sportsbag, utstyr og vann.
To.
Hvis du har noen av dine barn (eller alle) som er involvert i idrett kjøpe en kalender bare for dem. Gjør det en oversize en og en de kan henge i et lekerom eller den.
Tre.
La hvert barn velge en farge og skrive ned sine praksis og vilt tidsplan på kalenderen. Du vil begynne å innse hvor raskt en kalender kan fylle opp fra timeplaner for dine barn.
Fire.
Spør rundt hvert barns team for carpooling kompiser. Dette vil ikke bare spare deg gass, men også sparer deg for tid som du ikke må prøve å få to forskjellige barn på to forskjellige steder på samme tid.
Fem.
Gi hver coach ditt telefonnummer så hvis praksis slutter tidlig du kan bli varslet.

Tips og advarsler


 • Carpooling vil gi deg stykke tankene og et ekstra sett med hender .
 • Planlegg på forhånd, hvis du har barnet involvere i to idretter sørge for at det ikke er noen konflikt i spillet dager og praksis. Hvis det er du kanskje nødt til å bare velge en sport en sesong.
 • Så mye som du kunne tenkt deg barn å være stor på hver idrett, involvere dem i alt kan gjøre dem heller skygge unna sports eller blir stresset ut fra en overbelastning av aktiviteter.


 • relaterte artikler


  hvordan å stelle en skiløype
  hvordan finne utstyr til en fotball offisiell
  hvordan du skal gå til innebandy-VM
  hvordan å treffe en skyveknapp
  hvordan du finner en snowboard holdning
  hvordan å kjøpe en vektet trening balltre
  hvor å finne skate
  Slik starter en volleyball team
  Slik bolle stroker stil
  Slik starter en co-ed softball team