hvordan du kan snakke med fotballtrener

hvordan du kan snakke med fotballtrener

Å snakke med en coach kan være en vanskelig, stressende oppgave. De er, tross alt, en autoritet figur med full kontroll over din evne til å fortsette å nyte tid på å spille uansett hva sport du elsker. I ingen sport er dette mer sant enn den er i football. For mange fotballspillere, selve begrepet nærmer seg coach å snakke med dem kan virke nesten suicidal. Når du kommer over frykten, kan det bli en enklere oppgave til ansikt. Det er veldig viktig å snakke med din fotballtrener, og det er mulig å gjøre dette uten å beklage avgjørelsen. Her er hvordan
en.
Få et klart begrep om hva du ønsker å snakke om på forhånd. Det vil være lett å frustrere noen hvis du går til dem å be om noe, men du er uklar om hva du faktisk vil ha. Vit hva du vil snakke om, og forskning det grundig om nødvendig.
To.
Lag et sterkt forsøk på å snakke med treneren din privat, ikke foran de andre spillerne. De vil være mye mer mottakelig for å snakke åpent om de ikke gjør det foran hele laget, og dermed risikere å se "soft" til de andre spillerne.
tre.
Remain svært respektfull og lavmælte. Husk at treneren din overordnede i denne situasjonen, som en overordnet militær tjenestemann. Du bør alltid snakke med ham på en svært respektfull, ikke-truende måte.
Fire.
Vis ham at du virkelig forstår ins-and-outs av situasjonen. Hvis du ønsker å diskutere fotball strategi med treneren din, vis ham noen spiller du har tegnet opp eller komme opp med noen annen måte å vise ham at du har virkelig tenkt gjennom ting.
fem.
Lytt mer enn du snakker. Dette er av største betydning. Hvis du spør treneren din et spørsmål, ikke avbryte han når han svarer, eller bare tenke på hva du skal si neste. I stedet, virkelig lytte til hva han sier og prøve å lære av ham.

Tips og advarsler


 • Tenk på hva du skal si før du går i til snakke med treneren din. Fotball trenere er opptatt og vil ikke ha så mye tålmodighet med deg hvis du snubler i ordene.
 • Ikke vær konfronterende med treneren din. Gjør du det kan bare skade deg.
 • Husk, hvis treneren synes ekle eller hard-ledet, at det ikke er noe personlig. Fotballtrenere forsøk på å avgi en tøff utvendig utseende for å få respekt fra sine spillere. Tror ikke at treneren ikke liker deg bare fordi han er tøff på deg.


 • relaterte artikler


  hvordan bruke sikkerhetsutstyr på hk håndvåpen
  hvordan å velge riktig golfklubben
  hvordan å kaste en effektiv overraskelse streik
  hvordan komme i gang i motocross
  hvordan komme i gang i hanggliding
  hvordan en pisk tilbake i turn
  hvordan du gjør det husokkupant høydehopp manøver
  Slik tilstanden for basketball
  hvordan å gli vekk fra heisen stolen i snowboard
  hvordan å skyte i lacrosse