hvordan du kan snakke med basketball coach

hvordan du kan snakke med basketball coach

Å snakke med din basketball coach kan ofte virke som en øvelse i ren frustrasjon. Dette skyldes det faktum at, i verden av basketball, er hovedtrener i en ubestridte lederposisjon og ansiennitet over alle medlemmer i basketball. Det er svært viktig, men for å være sikker på at du har god kommunikasjon med treneren din til enhver tid. Her er hvordan du skal gå rundt å snakke med basketball treneren uten å bli skrek på for mye

Du trenger:. .
Tålmodighet
Respekt.
Selvdisiplin.


en.
Prøv å nærme deg coach under et ikke-travel periode. Det er best å prøve å se dem godt før, eller etter, praksis. Dette vil sikre at treneren har nok tid til å snakke med deg om eventuelle problemer.
To.
Deretter fortsatt respektfull men frank. Fortell trener nøyaktig hva som skjer og snakke med dem om hvordan det påvirker deg, basketball, eller andre relevante forhold. Å være på forhånd med treneren din skal få deres respekt.
Tre.
Prøv å unngå å kritisere treneren din på noen måte, form eller form. Selv om det er OK å foreslå ting til dem, må du huske på at de er en autoritet figur, og at du trenger å snakke respektfullt og unngå direkte kritikk.
Fire.
Hold hodet. Hvis treneren er ærlig og oppriktig i retur, og sier noe du ikke setter pris på, mister ikke besinnelsen. Gjør du det kan bare skade deg i det lange løp.
Fem.
Avslutt samtalen ved å spørre treneren din hva du kan gjøre for å hjelpe eller til å forbedre basketball spill. Dette vil imponere dem og hjelpe til å reparere eventuelle negative følelser som kan ha oppstått under samtalen.

Tips og advarsler


 • Tenk om de emnene du trenger for å dekke mens snakke med treneren din godt før du faktisk snakker med ham /henne. Gjør du det vil la deg bruke din tid til beste.
 • Ikke komme inn i en full-blåst argumentet med basketball treneren. Prøv å bare snakke alt gjennom med dem i stedet. Hvis dette ikke fungerer, holder hodet kaldt og prøve å snakke fornuft med dem, heller enn å få opprørt.


 • relaterte artikler


  hvordan å vandre med en funksjonshemming
  hvordan å nærme foulen linjen når bowling
  Hvordan velge snowboard bindinger for menn
  hvordan å utstyre sykling klær
  hvordan å velge riktig størrelse basketball
  hvordan å puste for freestyle hjerneslag
  hvordan å sparke for touch i rugby
  hvordan du gjør en fem knoke shuffle
  hvordan å strekke for bowling
  hvordan komme opp på et kneeboard