hvordan du bruker en 6 jern

hvordan du bruker en 6 jern

Det er mange klubber i golf bag, noen du bruke mer, noen mindre. Men de har alle en viktig hensikt på vei til deg under par score. I denne artikkelen vil du lære hvordan du skal bruke 6 jern

Du trenger:.
6 jern og en masse golfballer


en
Vet riktig tid å bruke denne klubben. En 6 jern er det som kalles en midt-jern klubben. Dette betyr at den brukes når du er på en mid-range avstand fra den grønne. Når det gjelder de 6 jern, er vi vanligvis snakker om 150-175 meter. Selvfølgelig bruken av de 6 jern, eller noen annen klubb, avhenger av den enkelte spilleren. Noen mennesker kan treffe sine 6 jern 180 meter og noen kan bare treffer den 150.
To.
Vite hvordan å håndtere ballen. Ballen bør plasseres i mellom føttene, eller hvor er komfortabel. Du vil at hendene skal hvile rett foran din kropp og din swing bør være en fin, normal hastighet. Du treffer 6 jern på samme måte som de 4 jern eller et 2 jern-du bare bruke den når du er lengre borte. Når det er treffer ballen skulle gå opp i luften, men ikke for høyt. Du vil ha en fin, gjennomsnittlig høyde bane som ser ut som en linje stasjon på målet ditt.
Tre.
Den andre gangen en 6 jern kunne brukes er på et par 3 hull. Ofte vil du gå opp til en kort hull som er ca 160 meter, her er hva du gjør. Når utslagsstedet opp ballen for en 6 jern, vil du det å være teed opp høyt nok til at ballen sitter over gresset linjen, men lavt nok til at klubben kan slå den i sweet spot i din klubb.

fire.
Din swing skal være den samme som med alle andre mid-range eller lange jern. Hold det enkelt og husk at det er like enkelt å skive eller krok med en 6 jern som det er med noen annen klubb.
Fem.
De 6 strykejern er ikke den mest brukte klubber i posen. Annet enn en og annen par 3 og når du finner deg selv ca 160 meter fra hullet, er det ikke mye bruk for det pesky 6 jern.


relaterte artikler


hvordan du gjør en ankel dribble i fotball
hvordan trene som Lance Armstrong
hvordan å lage et par skater jeans
hvordan hjelpe noen øve på bryst
hvordan du lagrer en utbrytergruppe i hockey
hvordan foten boder i Hacky sekken
hvordan å kaste en splittelse finger som Roger Clemens
Slik kjører du en raskere 10K race.
hvordan spille ungdom hockey
hvordan å kjøpe en triker sykkel