hvordan sette spiller for indirekte frispark i fotball

hvordan sette spiller for indirekte frispark i fotball

Så du har en indirekte frispark sted utenfor 18-meteren. Det kan være rett utenfor eller hvor som helst i offensive en tredjedel av feltet. Poenget er, er du ute etter å score, og å gjøre det du trenger for å sette opp et skuespill for en indirekte kick. Her er hvordan du skal gjøre det

Du trenger:.
Det er et live spill, så du må hele teamet på feltet
. .

Sette opp Indirekte Kick


en.
Det første du trenger å vite nøyaktig hva en indirekte kick er for å forstå hvordan bør du sette opp du spiller. Per definisjon betyr en indirekte spark at ballen må bli berørt av noen i tillegg den personen som sparker den før den kan være et mål. Det betyr at det kan ikke sparkes direkte i mål. Utgangspunktet har to typene indirekte spark dere ønsker å sette opp. Når du er nær, akkurat utenfor 18-meteren, og i en mer sentral posisjon, vil du ønsker å sette opp et skuespill der du kan gjøre det en direkte kick. When du er enten langt unna eller nær sidelinjen, du ønsker å foreta en mer sett spille med en leveranse og en header.
to.
Så laget ditt har en indirekte kick like utenfor 18-meteren, og i en vinkel hvor du kan score. Du vil ønske å ta en sjanse, og ta et direkte skudd på mål. Her er hva du do. The første er at du har to spillere igjen som er satt opp til å sparke ballen. En av dem vil løpe og gå over ballen, berører den aldri så litt (fordi noen må ta den før den kan bli skutt på mål), og den andre personen vil kjøre og ta skudd på mål. Husk, må den første personen til å bokstavelig talt bare berøre ballen så litt-akkurat nok slik at den beveger seg.
tre.
Nå la oss si du har en kick fra sidelinjen eller for langt unna til å skyte direkte i mål. Her er hva du do. The personen du vil ha sparker ballen skal være samme type person som tar hjørnespark. Du vil de skal være i stand til å tjene opp en fin, myk, presis ball til et område foran i mål. Dette kick har ingenting å gjøre med makt og handler om plassering og finesse. Setting spillet ditt, vil du ha 3-5 spillere til å stå ca 10-15 meter borte fra området der ballen blir servert til. Disse bør være den type spillere som ikke er redd for å gå opp og prøve å få en header og vet hvordan du gjør det. Generelt sett disse spillerne vanligvis starter på en linje eller gjeng formasjon. Når personen sparker ballen dråpene sin hånd, bør disse spillerne starte sin tuns mot målet.
Fire.
Det neste er hvordan disse spillerne skulle bryte fra hverandre. Som 3-5 spillere begynner deres løper, spiller det ingen rolle hvilken stilling de starter i, men generelt du ønsker å ha en person å gå til nærmeste stolpe (nærmere ballen), et som går til langt innlegg (lengst unna) og minst to spillere som løper mot midten av målet (rundt seks-verftet linje virker perfekt) for å prøve en header. Det er også en god idé å ha noen begynner i gjengen formasjonen, men ikke gå noe sted når ballen blir sparket. Ofte ganger ballen vil bli forandret retning vekk fra målet og denne personen skal være der for å prøve å rydde opp i disse villfaren ballene.
Fem.
Nå er det opp til trener for den spesifikke team å finpusse dette satt opp og forme det til sitt eget lags styrker og svakheter. Hvis du er samsvarende opp mot en høyere, mer fysisk forsvar, kanskje du vil prøve å sette opp et skuespill til langt eller i nærheten av innlegg som kanskje får spilleren et mer åpent utseende i motsetning til å gå for hva er egentlig et hopp ball i midten av feltet. Dette er opp til trenerne å avgjøre.

Tips og advarsler


 • Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er å sørge for at du sender noen til baksiden innlegget , og kanskje til og med noen lenger ute bare i tilfelle. Flere ganger enn ikke, vil ballen finne veien gjennom massen av folk foran mål og hoppe ut til langt innlegg eller utenfor der, ofte, er det ingen som venter på det. Det er mange søppel mål skal samles i dette området når spillet ditt ikke går i henhold til nøyaktige planen. Husk dette og alltid gi deg selv et sikkerhetsnett.
 • Pass på å diskutere med laget ditt om keeper. De har lov til, og generelt bør være, kommer ut for å fange din frispark når den er i luften. De kan bruke sine hender, ofte løfte knærne opp og lader hardt mot offensive spillere som vanligvis ser den andre retningen. Bare sørg for at teamet vet dette, slik at de kan se opp for seg selv og ikke bli skadet.


 • relaterte artikler


  hvordan vet den økonomiske fordelen av casting kuler
  Hvordan velge sko for inngjerding
  hvordan du gjør en tre-steg i turn
  hvordan flippen klaff fotball trick
  hvordan stoppe hesten din
  Slik flatground baksiden eller frontside 180 på en snowboard
  hvordan du utfører en splittelse sprang i turn
  hvordan du velger snowboard bukser
  Slik tilbake peddle i fotball forsvar
  Slik kjører bevegelsen lovbrudd i lacrosse