hvordan du returnerer en tjenestegjøre i double tennis

hvordan du returnerer en tjenestegjøre i double tennis

Dobler tennis er et helt annet dyr fra singler tennis. Du trenger den samme racketen ferdigheter og de samme generelle tennis kunnskap, men det er noen andre ferdigheter involvert når du legger de andre spillerne til retten. Her er hvordan du kan returnere en tjenestegjøre i double tennis

Du trenger:.
Racket
Tennisballer.
Venner.

Retur av Serve


en.
Det første du trenger å gjøre er å komme i posisjon. Denne delen er egentlig ikke annerledes enn i single tennis. Det er fortsatt en motstander som serverer til den samme boksen, så du må være i posisjon til å komme til enhver ball som kommer din vei. Du bør line opp der du føler deg mest komfortabel, generelt sett, finne deg selv i nærheten av grunnlinjen og et trinn eller så innsiden av singlene smug vil sette deg i riktig posisjon. Men du vil ønske å vurdere konkrete server, og hvordan han treffer ballen.
To.
Den neste delen er avkastningen. I double tennis, er returner mål å slå ballen tilbake til den personen som tjente det. Dette gir deg den beste sjansen til å vinne poenget. Du ønsker ikke å slå ballen til den personen som står på nettet-om hun vet hva hun gjør, er hun bare en enkel volley fra å vinne poenget. Du ønsker å returnere ballen til serveren, enten han lades nettet eller ikke. Hvis han holder tilbake, er det ideelt å treffe ballen så dypt som mulig, for å gjøre for de vanskeligste bakken hjerneslag. Hvis serveren lades nettet, vil du treffe ballen slik at den lander i nærheten av føttene hennes, noe som gjør for den vanskeligste volley.
Tre.
Nå som du har returnert tjene , må du lage dine egne trekk. Dobler tennis spilles på nettet, så hvis motstanderen ikke belaste etter å ha sonet, bør du. Bare følg skutt og ta det rett til nettet, og venter en volley etter punktet winner. If motstanderen gjorde belaste nettet, er det egentlig opp til deg. Du kan føle seg mer komfortabel å bo tilbake på grunnlinjen, eller kanskje du vil fortsatt gå til nettet. Det er heller ikke nødvendigvis riktig eller gal, men avhenger av situasjonen. Likevel, husk: Fordelen er antatt, mens på nettet

Tips og advarsler


 • Se for krypskyting. . Koking er når spilleren på nettet glir over i retten, forutsatt at du vil returnere tjene over retten. Han gjør dette for å prøve å forutse skutt og hoppe på en enkel volley mulighet. Hvis motstanderen din gjør dette, se til møte henne flytte ved å treffe en enkelt vinner nedover smuget. Det er en gamble, men noen ganger vel verdt det.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en tennis kick tjene
  hvordan du gjør en switch-handed layup
  hvordan å treffe en kasteball i badminton
  hvordan du gjør en suplex som en wwe superstar
  hvordan du har en god offensiv linje base i fotball
  hvordan spille shortstop
  hvordan du gjør en freestyle flip sving
  hvordan du gjør en sveiv skutt i lacrosse
  hvordan du passerer en hockey puck
  hvordan å få bedre balanse i boksing