hvordan å konkurrere i alpint for blinde og svaksynte

hvordan å konkurrere i alpint for blinde og svaksynte

Alpint er en populær sport for blinde og svaksynte mennesker, både for rekreasjon og som en måte å få selvtillit til å møte andre utfordringer i livet. De beste av disse skiløpere regelmessig konkurrere i alpint arrangementer, og blind Alpint er en del av Paralympics. Konkurranser omfatter de samme hendelsene (for eksempel slalåm og storslalåm) som seende skiløpere deltar i. Race kurs er endret bare å utelukke alvorlige hindringer som for eksempel flere hopp. Blinde og svaksynte skiløpere konkurrere i tre klasser, avhengig av hvor mye synet de har. Her vil du finne en måte å konkurrere om å veilede noen gjennom konkurranse, uansett hvilket nivå de er på

Du trenger:. .
Passende klær
Crash Hjelm.
Goggles (disse må være mørklagt for helt blinde skiløpere).
Shin Guards.
Ski Boots.
Ski polakker.
Skis.
Seende Guide.
Voice Amplification System eller Radio (valgfritt).


en.
Start løp til den ene siden av start-porten hvis du er veiledende en blind skiløper. Du bør være nær nok til å gå raskt inn i en posisjon hvor du kan styre blind skiløper. Guiden kan ikke følge med skiløper gjennom start porten og normalt vil ha sin egen utpekt utgangspunkt.
To.
Ski foran de konkurrerende skiløperen hvis du er guiden i B2 eller B3 (svaksynt) klassen konkurranse. Du kan ski enten foran eller bak konkurrerende skiløper i B1 (helt blind) konkurranse.
Tre.
Bruk bare stemmen instruksjoner for kommunikasjon. En stemme forsterkning system eller radio kan brukes. Guiden kan ikke gi noen annen bistand eller kommer i fysisk kontakt med blind skiløper under løpet.
fire.
Pass gjennom hver av portene på banen. Bortsett fra start gate, rase regler krever at både skiløper og guiden passerer gjennom hver gate
fem.
Remain ikke mer enn to omdreininger i forkant av blinde eller svaksynte skiløper. For å forhandle kurset vellykket, må snur gjøres på enkelte punkter. Hvis guiden følger en klasse B1 blind skiløper, må han eller hun holde seg innenfor en omdreining av de konkurrerende skiløperen.
6.
Bo i posisjon enten foran eller bak skiløper til begge har gått gjennom den siste porten på banen. Guiden og skiløperen er ikke lov å passere hverandre når løpet har startet.

Tips og advarsler


 • En guide og en blind eller svaksynt skiløper bør trene sammen for å utvikle god kommunikasjon. Evnen til å kommunisere instruksjoner raskt og tydelig er essensielt for å lykkes konkurranse i blinde og svaksynte Alpint hendelser.
 • En guide er nødvendig, men det er vanlig å se guiden hjelpe en uerfaren blind eller svaksynt person ved å holde hender eller en skistav for å gi ekstra veiledning.
 • Ikke begynne din reise før du har etablert hel og fullstendig kommunikasjon med hverandre.


 • relaterte artikler


  hvordan å sette på fotball shin vakter
  hvordan å score i rugby
  hvordan å spille en fotball oppvarming spill
  hvordan spille ungdom hockey
  hvordan du kan dra nytte av utenfor banen til en golf swing
  hvordan å svinge enhånds backhand som Roger Federer
  hvordan du kan vinne en konkurransedyktig brytekamp
  hvordan de skal forsvare i innlegget spille i basketball
  hvordan rugby side trinn
  Slik praksis for fotball