hvordan å kaste en baseball hardere

hvordan å kaste en baseball hardere

Den følgende artikkelen vil beskrive hvordan å kaste en baseball hardere. I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan styrke din armen ikke bare å kaste lengre og hardere, men å gjøre det med utholdenhet

Du trenger:. .
Partner
Baseball.
Baseball hansker.
Stoppeklokke.
Viljen til å jobbe hardt!.

Hvordan Kast en Baseball Harder


en.
Kaster en baseball hardere ikke skje over natten. Det tar mye arbeid over lang tid. Steg 1 til denne prosessen er å få fullt varmet opp med en partner etter eget valg som er nær til ditt nivå. Du trenger noen som vil være i stand til å holde følge med deg! Når du er fullt varmet opp, gradvis bevege seg bort fra hverandre til du kommer til et punkt som du ikke kan kaste noe mer mens du holder ballen i luften hele tiden. Det er viktig at buen på ballen reisen er så flatt som mulig. Dette kalles "langt kast".
To.
Trinn 2 består av timing deg selv. Når du har nådd maksimalt kaste distanse, tid selv. Tid deg selv i fem minutter. Kast frem og tilbake med din partner for at hele fem minutter. Hvis du ikke er vant til å gjøre lange kaste armen vil være svært sliten på dette punktet. For den første uka gjør dette to ganger til tre ganger, avhengig av sårhet av armen din.
Tre.
Trinn 3 handler om å øke tiden. For uker en til fem, øker tiden med ett minutt hver uke. Dette bør gjøre uke fem til ti rette minutter lange kast. Igjen, fullføre denne to til tre ganger i løpet av denne uken. Nå har du gått fem uker å gjøre lange kaster to til tre ganger per uke økt med ett minutt hver uke. Enten du innser det eller ikke, er din arm blir sterkere!
Fire.
Trinn 4 er om avstand. Du har fokusert på tid for de foregående fem uker, nå er det alt om avstand. Varm opp til din normale maksimale kaste avstand (nå bør du ha en veldig god idé der dette er) og flytte 10 fot videre. Fullfør 10 minutter lange kast på dette nye distansen. Igjen er det svært viktig å holde ballen på en flat flyet. Få ballen til partneren din på en stor bue ikke gjør deg noe godt!
Fem.
Trinn 5 er å nå målet ditt. For de neste fem ukene øke avstanden ti meter per uke mens du fortsetter å kaste i 10 minutter om gangen. Dette betyr i slutten av disse fem ukene vil du bli kastet i ti minutter på femti meter lenger enn den forrige beste bare ti uker siden! På dette punktet ta en pause fra lange kast og gå tilbake til normal fangst og se magien Du vil selv imponere deg selv ved økt styrke og utholdenhet av armen din. Du vil være å kaste hardere enn noen gang før, og du vil være i stand til å fortsette med det! Gratulasjoner.

Tips og advarsler


 • Hvis armen din er sår hvile det! Ikke presse gjennom smerten, er kroppen din forteller deg noe!
 • Legge en ti ukers vekt treningsprogram til dette vil hjelpe immensley!
 • Et hjerte (løping, tredemølle, etc) vil også hjelpe din utholdenhet.
 • alltid lytte til kroppen din, om det gjør vondt stopp! Se legen din før du starter noen form for fysisk aktivitet.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan øke dine sjanser for å overleve et skred
  hvordan du velger et vanlig bowling ball grep
  hvordan du ser ut som en basketball fan
  hvordan finne en naturlig horsemanship trener
  hvordan du kan vinne et flagg løp
  hvordan du bruker en 5 jern
  Slik ringer åpenbare skudd i biljard
  hvordan du gjør en ball touch fotball dribble
  hvordan å få informasjon på toppen high school fotballspillere
  hvordan spille fotball med en stoppeklokke