hvordan man kan forebygge felles roing skader

hvordan man kan forebygge felles roing skader

Roing er en ofte høy aktivitet som tar en stor toll på lavere tilbake, på grunn av kroppens sittende stilling mens du utfører bevegelsen. Fordi bena er immobilized når du utfører en roing bevegelse, mye av kraften genereres av korsryggen, armer og skuldre. Korsryggen og lumbale smerter er den vanligste skaden som roer ansikt, selv om øvre ryggsmerter kan også oppstå hvis det roer sysselsetter mer arm og skulder makt for å fullføre bevegelsen. Den mest effektive måten å fikse øvre og nedre del av ryggen skader er å ta forebyggende tiltak. Hvis du styrke ryggen din og gjør den klar for det harde roing, vil du finne at skade vil oppstå sjeldnere. Les videre for å lære å unngå vanlige roing skader
en.
Perfect din teknikk. Påta roing leksjoner fra en profesjonell instruktør. Din øvre og nedre del av ryggen vil ha mindre sjanse for skader dersom skjemaet er nesten feilfri.
to.
Styrke trene de områdene som skaper mest kraft når du ror. Hvis du oppdager at du bruker korsryggen oftest, innlemme døde heiser og korsryggen utvidelser i ryggen rutine. Begge disse øvelsene vil ikke bare styrke korsryggen, men også kjernen muskler som mageregionen.
Tre.
Hvis du finner ut at øvre del av ryggen og skuldrene bære den største byrden i dine bevegelser, inkludert en ro øvelse i ryggen rutine. En standard V-håndtak rad, T-bar rad eller bredt grep trekke ned vil være nok. Disse øvelsene vil forsterke fingerferdighet og tykkelsen på latissimus dorsi, midtre rygg region og trapezius muskel. Også legge til en stabilitet øvelse som dumbbell militære trykk på en balanse ball i skulderen din rutine for en sammensatt muskel forbedring av de tre deltoid hodene.
Fire.
Forbedre hjerte-utholdenhet. Hvis kroppen din går kort på oksygen midtveis i raden din, vil den automatisk begynne å trekke på muskelgruppene til over utføre. Etter det skjer, vil du finne økt belastning på korsryggen, øvre rygg og skuldre, som vil, oftere enn ikke, føre til en økt risiko for skade. Husk, er de kroppsdeler opplært til å utføre en bestemt oppgave på et bestemt tempo, så ikke press dem inn overflødig bruk. Undersøke kardiovaskulær trening rutine. Avviker fra normen om du finner ut at rutine har blitt overdrevent enkel å utføre. Forsøk på å kjøre en del av hjerte-rutine bakover, eller legge bleacher går til rutine. Enhver liten endring i rutinen din har evnen til å gjøre forskjellen mellom å forebygge skader og lidelser fra én.

Tips og advarsler


 • Vær forsiktig med å over trene kroppen. Da utføre noen av de nevnte øvelsene i overkant av hva kroppen kan håndtere, risikerer du alvorlige skader.
 • Opprettholde roing utstyret. Feil i utstyret kan føre til skader og en reduksjon i ytelse.
 • Alltid rad med en partner. Hvis skaden oppstår når de er på åpent vann, vil en partner kunne rad for å få hjelp.
 • Hvis du opplever tetthet eller ubehag, avslutte øvelsen og oppsøke lege.


 • relaterte artikler


  hvordan spille fotball uten bump dekning
  hvordan å montere en sykkel
  hvordan du gjør et backswing i golf
  hvordan de skal forsvare i innlegget spille i basketball
  hvordan du gjør en pumpe skutt falsk i basketball
  hvordan man kan kjøpe engelsk ridning chaps
  hvordan å smøre sykkelen hjullager
  hvordan du gjør en stående tilbake Handspring i cheerleading
  hvordan å treffe tre skudd for venstrehendte golfere
  hvordan du velger snowboard briller