hvordan du velger en sports-BH for å forebygge brystkreft skade under sport

hvordan du velger en sports-BH for å forebygge brystkreft skade under sport

Velge en sports-BH er like viktig som å velge noen annen del av sportsutstyr. Designet for å lage sportslige aktiviteter mer behagelig, trenger en sports-BH til å passe skikkelig for å gi nødvendig brystet støtte og stabilitet, og samtidig være komfortabel å ha på. Feilaktig støtte kan forårsake ubehag, smerte og til og med skader på underliggende vev og leddbånd. Her er de grunnleggende trinnene for å velge en idrett BH for å unngå skade under sport
en.
Bestem dere for hva idrett du vil bli iført sports-BH. Vil det være en høy-effekt eller lav effekt aktivitet? Jo høyere effekt faktor, jo større støtte og stabilitet du trenger i en sports-BH. Høy effekt sport sette brystene i størst fare for skader.
To.
Velg en komprimering-stil sports-BH for høy innvirkning aktivitet. Komprimering sports bh bokstavelig kompakt brystene så tett til brystet som mulig. Dette minimerer sprett, samtidig som det gir maksimal støtte og stabilitet. Komprimering sports BH tendens til å være bedre for små-til medium-brystet kvinner.
Tre.
Velg en separasjon eller innkapsling-stil sports-BH dersom du er en stor-brystet kvinne. Disse løfte og skille bryster, og er mer komfortable, men likevel redusere spretter og gir et høyt nivå av bryst støtte. Underwire sports BH er også tilgjengelig.
Fire.
Velg en sports-BH med kvalitet konstruksjon for maksimal komfort og støtte. Krysset tilbake og T-back stiler gir mest støtte. Unngå å kjøpe en med rette stropper, som kan gli av og ikke gir nok støtte. Unngå sports BH med innvendig sømmer som de gnager og gni. Koppene skal være sømløs. Hvis sports BH har stropper eller fester, at de er justerbare, og vil ikke trykker inn eller gni mot huden.
Fem.
Sjekk materialet. Sports BH som har en sammensetning på 20 prosent spandex eller høyere tendens til å gi bedre støtte. Har du svetter mye? Se etter sports BH med veke-away fibre som flytter fuktighet bort fra huden, og de som inkluderer ventillation. Bomull kan være behagelig, og er lett å rengjøre, men kan strekke, redusere støtten faktoren.

Tips og advarsler


 • alltid prøve på BH før du kjøper dem.
 • Hopp opp og ned i garderoben for å hjelpe dømme støtte og stabilitet.
 • Hvis du skal bære din sports-BH under klærne dine, velg en farge som ikke vil vise gjennom.
 • vurdere å gå til en atletisk butikken for både det beste utvalget og å snakke med en kunnskapsrik stab person for å sikre at du velge en sports-BH som gir maksimal støtte og stabilitet.


 • relaterte artikler


  hvordan komme inn og ut av skibindinger
  hvordan du velger en golfbane for blandede par
  hvordan du gjør ollies på en bmx sykkel
  Slik hit og kjøre ut av boksen som Ichiro Suzuki
  Slik lengdehopp med opphenget kick
  hvordan lære å ro
  hvordan å lage en skikkelig knyttneve i mixed martial arts trening
  hvordan du velger en golfkølle
  hvordan å inspisere dekk på en brukt dirt bike
  hvordan sette opp en triathlon overgang stasjon