hvordan du trinn over ballen i fotball

hvordan du trinn over ballen i fotball

Stepping over ballen i fotball er en taktikk som du kan bruke til å virkelig fake ut forsvareren din. Det fungerer best på folk som ser ballen for mye og ikke fokusere på å forsvare selve spilleren

Fake-out


en.
Hold ballen svært nær deg mens du prøver å gå over ballen. Hele poenget er å skape noe skille mellom deg og forsvareren. På en måte ligner det en falsk cross-over drible i basketball. Du vil gå over ballen, slik forsvareren tror at du kommer til å fortsette drible. Forsvareren fortsetter å kjøre i den retningen du forfalsket. Deretter drible i den andre retningen.
To.
Den falske-out element oppstår når du forsøker en endring av retning med ballen du drible. Du later som om du skal fortsette drible med utsiden av foten. I stedet, du går over ballen uten å røre den, plante den på bakken, og forsvareren vil holde i den retningen han skulle på grunn av fart.
Tre.
Ditt tempo må være det samme som ballens tempo. Hvis du er spurt, og ballen er langsomt dribling, vil du ikke være i stand til å fake ut forsvareren. Du trenger det for å være det samme som farten på ballen slik at når du faktisk steg over ballen, skal ballen fortsette inn i baksiden av plantet foten, akkurat der du vil ha det.

Tips og advarsler


 • Stepping over ballen i fotball er veldig lik en falsk cross-over drible i basketball. Det kan virkelig fake forsvareren ut og gi deg åpne feltet.
 • Stepping over ballen krever konsentrasjon. Hvis du ikke er oppmerksom, kan du lett forstuing en ankel.


 • relaterte artikler


  hvordan å drible i basketball
  hvordan bli bedre på ski
  hvordan du beregner en spillers tur prosentpoeng i baseball
  hvordan å piske golfklubben akselen gjennom skutt
  hvordan du kan vinne i et sprint løp
  hvordan du utfører en katt sprang i turn
  hvordan å få slippe skutt i badminton
  hvordan å ri en Dirtbike!!
  hvordan å koreografere et sverd kamp
  hvordan å absorbere terrenget når snowboard pulver