hvordan å strekke for softball

hvordan å strekke for softball

Varmer opp før en softball kamp kan forebygge skader og sårhet. Det er viktig å merke seg at du må varme opp helt, stretching hver muskel gruppe som skal brukes under spillet. Husk at god kroppsholdning gir deg maksimalt utbytte av noen strekk. Skuldrene bør være på linje, ryggen rett, og hodet fremover med haken nivå og øyne vendt fremover. Les videre for å lære å strekke for softball

Du trenger:.
Mat
Ferskvann.
First-aid kit.
Bluss.
To-veis radio.
Diagrammer.
Navigasjonssystemer.
Opplæring i seiling.
Fysisk form.
Mental beredskap.


en.
Arbeid hoftene, korsryggen, og utenfor låret, ligge flatt på ryggen med armene i sidene. Bøy det høyre benet, og krysser den over rett venstre benet i en 90-graders vinkel. Plasser din venstre hånd på høyre kne og utvide høyre arm rett på bakken. Trekk inn i strekk. Hold i 10 sekunder og gjenta med det andre benet.
to.
å arbeide i rygg, hofter og ribbein, sitter på gulvet med bena utvidet rett ut og sammen. Løft høyre ben og krysser den over venstre bein, tucking foten ved siden av kneet, flatfooted på bakken. Sett høyre albue på venstre side av høyre kne. Forsiktig strekke på ribben, rygg og hofter med innflytelse fra høyre arm på kneet. Hold i fem sekunder og gjenta på den andre siden.
Tre.
Å strekke lysken, sitte på bakken med beina på kryss og tvers. Med rett rygg, plasser hendene på knærne og press nedover. Hold i fem sekunder, slipp og gjenta 10 ganger.
Fire.
Å strekke hamstrings, stå med bena samlet, armene i siden. Kryss høyre fot over venstre fot og bøye seg fremover, slippe armene til gulvet. Hold i fem sekunder. Utfør 10 repetisjoner.
Fem.
Å strekke quadriceps, stå med hånden mot en vegg for balanse. Bøy det ene benet og ta tak i ankelen med hånden. Utvid hoften ved å dra i ankelen så nær baken som mulig. Hold i fem sekunder og slipp. Komplett 10 reps.
6.
Å strekke armene, stå med rett rygg, strekker den høyre armen diagonalt over kroppen i skulderhøyde. Armen skal være parallelt med bakken. Plasser venstre hånd på høyre albue og dra forsiktig i strekk. Hold i fem sekunder, slipp og utføre 10 reps. Gjenta for det andre benet. Deretter løfter armen, peker albuen rett opp og slippe hånden din bak hånden din. Ta den ledige hånden og forsiktig trykk på albuen. Hold i 10 sekunder og gjenta på den andre siden.
7.
Å varme opp akillessene, står en armlengde unna en vegg. Strekk armene rett ut og steg frem med det ene benet. Fast anlegg som foran foten. Sakte bøye armene til halvveis, følelsen strekningen langs baksiden av ankelen. Ikke sprett og sørge for å beholde en rett rygg. Hold i fem sekunder og utføre 10 reps på hver etappe.

Tips og advarsler


 • Softball er en av de som idrett med mye skader, spesielt i hamstrings . Pass på at du har fullført en full varme opp før hver kamp.
 • aldri strekke til poenget av smerte.
 • Aldri sprette under strekking. Det er best å utføre milde, målt bevegelser under hver strekning.


 • relaterte artikler


  hvordan drible trekk i fotball
  hvordan fotball kaste ins
  hvordan speed bag opplæring i boksing
  hvordan å spille bedre baseball
  hvordan du bruker en tredemølle for maraton trening
  Slik caculate fly ball prosentpoeng i baseball
  hvordan pannekake fange i ultimate frisbee
  Slik rollover puste mens du svømmer
  hvordan å lære gymnastikk for nybegynnere
  hvordan å bygge en terrengsykkel