hvordan å lure keeper i et straffespark i fotball

hvordan å lure keeper i et straffespark i fotball

Straffespark er en av de mest spennende ting om fotball. Det er en en-mot-en mellom deg og keeper. Straffespark er ikke en selvfølge-i fjor i europeiske profesjonell fotball, var bare 70 prosent av skudd gjort. Men det er den største fordelen fotball har å tilby for lovbruddet

Du trenger:.
Soccer ball
. Keeper.
Fotball mål.


en.
Approach ballen, aldri se noe sted, men på ballen, før du begynner å gjøre kick. Aldri se på hvor du skal sparke ballen. Aldri få øyekontakt med keeper.
To.
Hold hoftene åpne, fordi det vil holde keeper gjetter. Det gir deg også muligheten til å gå enten til venstre eller høyre, opp eller ned, uten at kroppen gir bort. Bare holde hoftene åpne fordi kroppsspråket vil holde keeper forvirret.
Tre.
På din tilnærming til ballen etter at det første steget, nøler, og deretter fortsette. Dette vil kaste keeper's timing av, og gir deg en bedre mulighet til å score mål. Hvis du gjør alt i én flytende bevegelse, vil keeper har en bedre sjanse til å forsvare. Hvis du fake keeper nok, kan han selv dykk før du sparker ballen, noe som gir deg et åpent skudd på mål.
Fire.
Dersom det under dette nøle trinnet, lener keeper eller flate ut dykk til den ene siden, kan du skyte ballen til motsatt side av nettet.

Tips og advarsler


 • Før kick, bare se på ball.
 • aldri få øyekontakt med keeper.
 • vet hvor ballen går selv før du nærmer skutt.
 • Vær trygg.
 • Det er bare anbefalt ved høye nivåer av fotball å endre målet for spark i tilnærmingen. Det er veldig vanskelig, så derfor det ikke er anbefalt på fritidsklubb-nivå.


 • relaterte artikler


  hvordan å treffe for gjennomsnittlig liker Ichiro Suzuki
  hvordan å svømme som Amanda Beard
  hvordan du velger en golfkølle
  hvordan du kan fange våren bass
  hvordan å utføre rutinemessig vedlikehold på en sykkel
  hvordan å gli inn i basen i baseball
  hvordan du kan vinne i et sprint løp
  hvordan å identifisere black jack fisk
  hvordan du gjør et Backhand volley i tennis
  hvordan å lære skiboarding betingelser