hvordan å konkurrere i bowling for blinde og svaksynte

hvordan å konkurrere i bowling for blinde og svaksynte

Bowling har vært en populær sport for synshemmede siden 1940-tallet. Det er ideelt for blinde og svaksynte siden det krever svært lite i veien for spesialutstyr. § En nedenfor beskriver fremgangsmåten for bowling med en guide rail. § To forklarer hvordan bolle uten guide rail eller hvis en person er svaksynte

Du trenger:. .
Guide rail
Seende guide.
Bowlingsko.
Bowling ball.

Bowling hjelp av en guide rail


en.
Monter guide rail. En guide rail er laget av lett metall eller tre, utformet for ikke å skade bowling lane overflater. Du kan finne informasjon om det skinner fra den amerikanske Blind Bowlers Association (se URL på slutten av denne artikkelen)
to.
Plasser guide skinnen på venstre side av bowling tilnærming (til høyre for venstrehendte bowlers), med en ende på foul linjen. Stå mot pinnene med hans /hennes albuen hekta over rekken. Den seende guide bør være på linjalen så den andre armen er på linje med sentrum pin. Når den er i posisjon, for å plassere bowling baller i styreskinnen rack anker den på plass.
Tre.
Hold ballen med tommelen på den 12 klokken posisjon. Dette gir en rett skudd. Nybegynner blind bowlers bør ikke forsøke vinklet skudd, er siden forestille riktig vinkel vanskelig for en blind person og tar mye av praksis.
Fire.
Hook venstre arm over på linjalen på albuen. Dette linjer du deg på et senter pin skudd. La albuen til å skli ned rekkverket som du gjør din tilnærming og ruller ballen.
fem.
Spør seende bruksanvisning (vanligvis en kar bowler) for å fortelle deg hva pinner stående.
6.
Line opp for andre (reserve) skutt hvis det er nødvendig. For pins til venstre (pins 4, 7, 8) kroken armhulen over på linjalen. For pinner på høyre (pins 6 9, 10) holder skinnen med hånden og armen utstrakt. Hvis pins er i sentrum, er den samme posisjon som for det første skuddet.

Bowling uten guide rail eller om synshemminger


en.
Stand med ett bein berøre ballen tilbake dersom helt blind. Når bowling i høyre fil, ta ett skritt side å være i posisjon for en venstre-side reservedeler eller tre trinn for en høyre-side reservedeler (dette er snudd for venstre felt). Ta to trinn for et senter skudd. Det vil ta praksis og ha hjelp av seende veiledning for å finne lengden på trinnene som trengs.
To.
Line opp med merkene (prikker) på baner hvis svaksynte. Å bruke punktum som en guide, stå med ballen armen på linje med sentrum prikken. Hold ballen med tommelen i E12 klokken posisjon. Skuldrene skal være firkantet (vinkelrett) til alleen.
Tre.
Rull ballen over midten dot for et senter skudd. For ekstra skudd, bruke de riktige prikk til venstre eller høyre. For eksempel, rulle ballen over den første prikken til høyre for en 6-9 kombinasjon og over den andre prikken til høyre for en 60-10 kombinasjon.


relaterte artikler


hvordan velge skiutstyr
hvordan du får en kite i luften
hvordan komme bowling tilbehør
hvordan å konkurrere i ditt første triathlon
hvordan å kaste en spiral fotball
hvordan du gjør en penetrasjon skritt i bryting
å gå på ski med en funksjonshemming
hvordan du gjør en sveiv skutt i lacrosse
hvordan å kjøpe en triathlon sykkel
hvordan de to foten glir i skøyter