hvordan å drible rundt forsvarere i fotball

hvordan å drible rundt forsvarere i fotball

Drible er en av de mer grunnleggende deler av spillet av fotball. Drible er noe du kan gjøre selv, eller i praksis. Men når forsvarere kommer for å spille, er deres eneste mål er å ta ballen fra deg. Du må bli flink til å drible rundt forsvareren for å bli en vellykket fotballspiller

The art of bedrag


1
Det er tre grunnleggende stier å komme forbi forsvareren din: venstre, høyre, og gjennom bena. Venstre og høyre er de anbefalte rutene, som sparker det mellom forsvarerens ben er den høyeste risikoen. Sørg for å holde hodet opp for å se hvor resten av feltet er på linje.
To.
Hold ballen så nær deg som mulig. Making konstant berører er ikke nødvendig, men gjerne lage så mange detaljer som du trenger for å holde ballen i din kontroll, i stedet for forsvarerens besittelse.
Tre.
Bruk en rask dribble på utsiden av foten din når du passerer forsvareren. Hvis du passerer på venstre, bruk utsiden av venstre fot til å drible. Din kropp og ben sette en avstand mellom forsvareren og ballen, noe som gjør det vanskeligere for motstanderen å stjele den fra deg.
fire.
alltid holde deg mellom forsvareren og ballen. Hvis ballen er i mellom dere to, er det veldig lett for motstanderen å ta det fra deg. Hold ballen til deg selv, nær deg, og gjøre innslag som trengs for å holde den i din besittelse.

Tips og advarsler


 • Pass på at du er under kontroll . Hvis du er ute av kontroll, står du å ha stjålet ballen fra deg.
 • Øvelse gjør mester. Ikke prøv noe fancy uten å praktisere det første.


 • relaterte artikler


  hvordan legge til motstanderen press når ballen drible i fotball
  hvordan fotball volley teknikker
  hvordan vi kan forbedre rytme i tennis
  hvordan bli en terrengsyklist
  hvordan grunnleggende bryting trekk
  hvordan baseball stillinger
  hvordan å lære et barn å svømme til trinnene
  hvordan velge mellom lange og korte puttere
  hvordan du sikkerhetskopierer tørkes
  Slik plasserer du en golf ball