hvordan å donere brukt sportsutstyr

hvordan å donere brukt sportsutstyr

De fleste mennesker har et par unusued stykker av sportsutstyr fylle opp soverommet, hiet eller garasje. De ubrukte tennisracketer, mini-trampoliner eller golf klubber som tar opp plass i ditt hjem kan bli satt til god bruk, ved å resirkulere til organisasjoner som distribuerer varene til sports fans rundt om i landet eller hele verden. Her er noen steder som vil gjerne imot dine brukte sportsutstyr
en.
Sannsynligvis den enkleste og laveste-tech alternativ er å sjekke med ditt lokale treningsstudio hvis du har utstyr som frie vekter, matter eller fitness baller. De kan være glad for å bruke dem i sine gruppetrening. For elementer som tennisracketer, ski, golfkøller og fotball gear, kan din lokale high school være interessert, også. Spesielt nå som økonomien er i en nedgangskonjunktur og finansiering for mange offentlige skoler har blitt kuttet, er det sports programmer ofte lider. Lokale charter skoler er alltid på utkikk etter brukbare og god kvalitet sportsutstyr også.
To.
Hvis du har Internett-tilgang, sjekk ut Freecycle (se Ressurser). Med 4 millioner medlemmer, matcher denne organisasjonen givere med mottakere på en lokal og verdensbasis.
tre.
annet online alternativet er National Alliance for Youth Sports (se Ressurser), en nonprofit organisasjon som aksepterer donerte sportsutstyr og distribuerer til tredje verdens land.
4.
Skoler som søker givere av sportsutstyr ofte bruker Internett til å knytte kontakter med givere som ønsker å hjelpe håpefulle utøvere.
fem.
slutt, den lokale Boys Girls Club, YMCA, og samfunnshus er ofte i behov av sportsutstyr. Gjøre et søk for å finne den som er nærmest deg.

Tips og advarsler


 • Husk å få kvittering når du donere dine sportsutstyr og holde det for neste års skatt.
 • Pass på å spør om du vil være ansvarlig for forsendelseskostnader når donere gjenstander til ideelle organisasjoner.


 • relaterte artikler


  hvordan de grunnleggende no garde i folie fekting
  hvordan å kjøpe en sykkel last trailer
  hvordan du gjør et springbrett tilbake selvmord dykke
  hvordan vet begynnelsen fotball grunnleggende
  hvordan du kan observere en alewife kjøre
  hvordan du gjør det bunny hop på en bmx sykkel
  hvordan spille fotball uten bump dekning
  hvordan du leser en fotball straffen skutt på feltet
  hvordan spille basketball gjemsel
  hvordan du gjør en tilbake walkover