hvordan du får en kraftig tohånds backhand i tennis

hvordan du får en kraftig tohånds backhand i tennis

Selv om det er bare eksistert i noen tiår, er det to-hånds backhand et våpen for mange konkurrerende tennis spillere. Proffene bruker ofte denne backhand til ødeleggende effekt, slå ballen med nøyaktighet og en utrolig kraft. Det tar en stund å mestre, men du kan øke kraften i dine egne to-hander
en.
Hold tennis racquet med riktig grep. Vanligvis bør dominerende hånden holde håndtaket med en kontinental grep. Håndflaten på den andre hånden skal støtte baksiden av håndtaket.
To.
Hold håndleddene løs under forberedelsesfasen av hjerneslag din. Power i tennis kommer mer fra hastighet enn styrke. Løsne håndleddene tillater dem å knipse gjennom ballen.
Tre.
Gå inn i din backhand med dominerende beinet. Kombiner en sterk steg med en liten kropp lean i bildet.
Fire.
Bruk den store musklene i mage, rygg og hofter for å skape moment når du kjører gjennom ballen. Nybegynnere har en tendens til å stole på arm styrke for mye, reduserer kraften og stabiliteten av sine skudd.
Fem.
Utvid nondominant armen mens du slår ballen. David Nalbandian, en spiller som er kjent for sin kraftfulle backhand, strekker helt sin venstre arm ved kontakt. Dette maksimerer kontroll og setter mer "pop" i bildet.
6.
Legg styrketrening og plyometrics i treningsøktene dine. Medisin ball kaster bygge styrke og hastighet er nødvendig for en eksplosiv tohånds backhand.


relaterte artikler


hvordan å gjøre det flygende headbutt
hvordan du gjør en Matthews sving i fotball
hvordan du bruker en sand kile i golf
hvordan bruke en fingertupp eller avansert grep i profesjonell bowling
Slik bolle en 5-10 pin reservedeler
hvordan du gjør en smultring på motocross sykkel
hvordan å svinge et balltre
hvordan du gjør en runde-off back Handspring
hvordan å få slippe skutt i badminton
hvordan man kan kjøpe billig badehetter