hvordan å rette en golf swing skive

hvordan å rette en golf swing skive

Et vanlig problem mange golfere ansikt er kutting ballen-eller treffer det for langt til høyre eller venstre. En golf skive er en av de mer vanskelige problemer å løse. Holdning, grep og swing hastighet spiller alle en rolle. Du må gjøre noen justeringer og har rikelig med tålmodighet når det gjelder å korrigere en golf swing skive. Det vil også ta konsentrasjon og praksis
en
Anta en skikkelig golf holdning. . . Hold føttene skulder bredde hverandre. Tærne skal peke litt i motsatt retning. Juster skuldrene med hvor du skal treffe ballen.
To.
Roter hendene i en svak mot klokken på skaftet av golfklubben å justere vanlige grep. En mindre justering for å gripe din kan endre hvordan ansiktet til klubben treffer ballen og gi rom for en rettere skudd.
Tre.
Juster downswing. Hold inne albuen avslappet og tett inntil kroppen din. Konsentrer deg om å treffe ballen på en tenkt linje mot målet ditt. Ikke slå ballen for nær innsiden eller utsiden som dette fører det til å skjære.
fire.
Slow ned hastigheten i sving. Å treffe ballen for fort kan føre til at ballen å fly uberegnelig, som resulterer i en skive. Øv treffer ballen med en langsom, kontrollert bevegelse.
Fem.
Følg gjennom ved å holde hodet nede og svinger klubben sammen at imaginære rett linje mellom ballen og hvor du er å treffe det .

Tips og advarsler


 • Har noen videobåndet din golf swing så du kan se på hvilke områder i sving må justeres for å korrigere en skive.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære av skiboarding videoer
  Slik kjører du en maraton for første gang
  hvordan bli en skiboarding klubb
  hvordan man kan forebygge sal sår mens sykling
  hvordan å kaste en Backhand i plate golf
  hvordan man kan kjøpe engelsk ridning chaps
  hvordan stoppe hesten din
  hvordan å stå i badminton
  hvordan å skyte en pil og bue på 20 meter fra målet
  hvordan bruke backhand kaste teknikken i plate golf