hvordan unngå uhøflighet mens bowling

hvordan unngå uhøflighet mens bowling

Enten du er bowling i en liga eller bare ha det gøy på en lørdag kveld med venner, dreper ingenting de gode tidene raskere enn en annen spillers uhøflighet. Unngå problemer på banen med strategier for å håndtere bowlers som ignorerer riktig etikette
en.
Step tilbake hvis den andre bowler trinnene på lane hans, selv om det er din tur og du forbereder skuddet ditt. Selv om det er upraktisk, vil du kunne konsentrere seg om din tilnærming bedre uten at noen står rett ved siden av deg.
to.
Tøm halsen eller tilby en høflig "unnskyld" hvis bowler er somler eller feire i lane sin etter at hans skudd.
tre.

Minn bowlers av hva som er din personlige utstyret hvis de fortsetter å bruke ball, håndkle eller andre elementer. Reach for ballen din så snart den kommer ut av avkastningen, om nødvendig.
Fire.
Tune ut hecklers, høyt pratmakere og altfor entusiastiske feiringer. Fortell folk som plage deg mellom bilder som du skal snakke med dem etter rammen.
Fem.
Prøv å le det av hvis den fornærmende bowlers er barn som rett og slett ikke vet bedre. Hvis du ikke har det travelt, vente det ut og tillate dem å fullføre spillet sitt før du fortsetter. Hvis du er i et rush, flytte til en annen fil.
6.
Kall det en dag hvis alt annet svikter. Diskutere situasjonen med lederen. Selv om hun ikke kan eliminere problemet, kan du kanskje få en refusjon.
7.
Vurder diskutere grunnleggende bowling etikette hvis personen virker hyggelig og slett ikke vet regler. Gi råd i en hensynsfull, ikke-nedlatende måte.

Tips og advarsler


 • Vær sikker på at du ikke fokuserer så mye på den uhøflige bowler at du er å bli en selv. For eksempel, hvis du er rushing å gå ut på kjørefelt før han kan, kan du bli kutte av spilleren på den andre siden.


 • relaterte artikler


  hvordan bruke sikkerhetsutstyr på hk håndvåpen
  hvordan vite om Natural Horsemanship er riktig for deg
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan du velger sykling sokker
  Slik grep en baseball
  hvordan du velger en triathlon våtdrakt
  hvordan trene for sykling konkurranser
  hvordan du gjør en ball touch fotball dribble
  hvordan du bruker en 3-finger pilen utgivelse i bueskyting
  hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp