hvordan å få orden på en hest show

hvordan å få orden på en hest show

Komme klar for en hest show kan være nervepirrende. Jo mer organisert du er, jo bedre. Ha en liste med klær, halser og tilbehøret du trenger for deg og hesten din. Sørg for at klær og halser er rene og klar til å gå. Fokuser på å ha det gøy og ikke vinne bånd

Du trenger:.
Horse trailerRiding gear Show clothesCoggins test


en
snakke med dine venner og. trener først. Hvis du aldri har konkurrert i en hest show, er du inne for en overraskelse. Det er et annet miljø, og i de fleste tilfeller, ganske stressende. Selv om hesten har vært nok av viser, er det best å gjøre det så enkelt som mulig for første utstilling. Mest viser er vurdert eller ikke-vurdert, med den angitte viser blir mer utfordrende. Du vil sannsynligvis ønske å gå til en engelsk eller vestlig vis. Velg en unrated eller en "C" nivå viser den første gang ut for å lære tauene. Sørg for å spørre din trener om hjelp plukke klasser.
To.
Få av utstyret og tack sammen. Du trenger noen form for bagasjerommet for å holde klærne og hesten tack i. Hvis du ikke har en, låne en eller få en tung plast badekar fra din lokale jernvarehandel. Legg alle dine fly spray, kluter, pyntebånd gummi band og garn, sjampo, grooming kit, ekstra grime og bly linje, og ekstra pakker i bagasjerommet. Ta med en liten plast bøtte å ha vann i for rengjøring tack.
Hvis du rir på en engelsk vis, ta med sorte støvler, britches, et show pels, choker, belte, hairnets og hansker. En vestlig vis vil kreve jeans eller chaps, Vest-skjorte, lue, støvler, belte og hansker. Din salen, salen pads og hodelag kan gå i traileren, eller du kan ta dem med deg i bilen dersom du kjører separat.
Tre.
Finn en tur for deg og hesten din. Med mindre du har din egen trailer, må du få din hest til hest show. Læreren kan ta en gruppe mennesker, så spør ham først. Hvis bare noen få mennesker kommer, spør dem om de har plass til å trekke hesten din. Spør hvor mye de tar betalt for transport hesten din, selv om de fleste kostnader ved mile, varierer prisene avhengig av størrelsen på tilhengeren og kjørelengde de får.
fire.
Sørg for å få til showet grunnlag tidlig på dagen for showet. Hvis du stabil hestene over natten, ta dem ut av båsen sin for en tur og gi dem litt gress. Sørg for at de har nok vann og høy, og gi dem korn hvis de ikke har blitt kornet ennå. Du bør ha sendt i din påmelding et par uker før utstillingen. Gå til showet kontoret, sjekke inn og få nummeret ditt. Sørg for at du tar en kopi av den siste Coggins test med deg. Dobbel-sjekk for å se omtrent hva tid klassene dine er.
fem.
Bli og se!
Dens nyttig å se på andre folk sitte og se hvordan de gjør ting. Planlegg å tilbringe dagen på messen og vandre rundt å se andre folk sitte i ulike klasser. De mennesker som har blitt vist en stund er vanligvis rolig og organisert. De vet showet prosessen. Du kan også se på folk som kjører godt og de som gjør feil og lærer av dem.


relaterte artikler


hvordan å lage en spin bevege seg mens rushing de passer
hvordan du utfører en bryting feie til en kropp lås
hvordan å designe en fotball hjelm
hvorfor trenger du baseball cleats?
hvordan du bytter sedertre clapboard ytterkledning
hvordan man kan kjøpe stigbøylen lær
hva er rullestol rugby?
hvordan du gjør en russisk arm tie i bryting
hvordan å erstatte en skive med en kontrollert fade i golf
hvordan du lykkes ri oxers