om svømming beskyttelsesbriller

om svømming beskyttelsesbriller

Swim goggles gjør svømming enda mer moro, enten du svømmer i et møte eller er bare ligge rundt på bassenget. Men svømme er briller ikke bare for nytelse, serverer de en helse hensikt i å beskytte øynene fra irritasjon og betennelse. For å få riktig svømme briller for dine behov, må du forstå nøyaktig hva alternativene er

Funksjon

The Hovedhensikten med svømme beskyttelsesbriller er å beskytte øynene. Den klare linser felle en liten boble av luft mellom ansiktet og foran på linsene, hindrer akvatiske irritanter fra oppflamming øynene. En stor bivirkning av denne boblen er at du kan se klart under vann.

Funksjoner

Swim briller passe tett og nært til ansiktet. De som regel-men ikke alltid-i samsvar med ansiktet på grunn av et skum eller gummi pad som skaper en vanntett forsegling mellom briller og huden. Svømme briller holdes på plass av en eller flere gummi stropper pakket rundt hodet.

Typer

Bad briller kommer i mange varianter. Svenske beskyttelsesbriller for konkurranse og skape nesten ingen drag. De har heller ikke noen pute mellom plast kanten av objektivet og i ansiktet. UV beskyttet goggles har innebygget beskyttelse mot solen. Svømme briller også kommer i mange morsomme og fritidsaktiviteter varianter som svømmer masker og briller formet som akvatiske dyr som for eksempel skilpadder. Du kan selv få svømme briller med linser, de som inneholder små MP3-spillere eller briller som hjelper deg å se i mørke eller skyet vann.

Hensyn

Når du kjøper et par briller, bør du vurdere hvor du vil bruke dem. Hvis du trenger dem for trening eller konkurranse, så trenger du en elegant design som vil holde deg ned i et løp. På den annen side, hvis du skal bruke dem hovedsakelig for utendørs nytelse, kanskje du foretrekker UV-beskyttelse eller en svømmetur maske.

Misforståelse

De fleste tror at det viktigste formålet med svømme beskyttelsesbriller er å hjelpe dem å se klart under vann. I virkeligheten, beskyttelsesbriller beskytte øynene fra titusenvis av akvatiske bakterier og andre organismer som kan skade dine øyne og ditt syn midlertidig eller permanent. Selv i overskyet vann når du ikke kan se selv med briller, bør du likevel bruke dem.

Forebygging /løsning

Hvis du bruker kontakter, vurdere å få et par av reseptbelagte svømme briller i stedet for bare iført kontaktene med vanlige briller. Mens svømme beskyttelsesbriller gjøre beskytter øynene mot infeksjonen, iført kontakter i bassenget eller andre organer av vann kan føre til store øyeinfeksjoner. Dette er fordi kontaktene ikke forhindre deg fra å få vann i øynene, og kontaktene dine kan felle den lille bit som ikke kommer inn og skaper en alvorlig infeksjon.


relaterte artikler


hvordan grep og kaste en fotball
hvordan justere en Bakgir
Slik taper før en triathlon
å svømme side hjerneslag
hvordan å ri en bmx sykkel baklengs
hvordan å kaste en knockout punch
hvordan sette road sykkel styret høyde
om bowling score
hvordan du kan vinne konsekvent i kickboxing
hvordan du utfører en bryting Shortarm headlock