om lover for bærbare basketball hoops

om lover for bærbare basketball hoops

Spiller basketball ute i samfunnet kan bli mye moro for barn og voksne. Mange lokalsamfunn vurdere permanent basketball nøter å være eyesores, men de tillater bærbare basketball hoops. Fellesskap skal regulere bruken av disse fellesskapet basketball hoops å sikre fellesskapet harmoni. Ikke alle er en tilhenger av disse bærbare basketball garn, men vil av noen bør ikke nødvendigvis være nok for et fellesskap for å fjerne dem helt

Betydning

Lover angående bærbare basketball hoops kan dele samfunn. Familier med barn ønsker å gi barna sine et sted de kan leke ute med vennene sine i et trygt miljø. Øvrige medlemmer ta opp saker om utseendet til fellesskapet, sikkerheten i bilene ble skadet, og faren for å tiltrekke uønskede individer inn i fellesskapet. Hvis en stat eller fylke ikke har lover som regulerer bærbare basketball nett, er det opp til den enkelte byer og samfunn for å bestemme deres lokale lover for dem. Noen byer, som for eksempel Beaumont, California, erklærte bærbare basketball garn å være en ordensforstyrrelse, ifølge byens hjemmeside.

Typer

Lover om bærbare basketball garn varierer fra sted, til størrelse, til den tiden som spillet kan spilles. Det finnes også lover som kan være skapt av en by å begrense bruken av bærbare basketball garn, en nattlig portforbud for barn under en viss alder er et eksempel på en lov som oppnår dette. Community hjem foreninger er i stand til å lage vedtekter eller covenenants for samfunnet begrense plasseringen eller bruk av bærbare basketball nøter.

Effekter

Lover å begrense bruken av bærbare basketball garn i et fellesskap kan skape vond vilje i et samfunn som har mange barn. For å overvinne dette vond vilje, det finnes måter samfunnet kan tilpasse seg. Fellesskap kan gjøre det mot samfunnet vedtektene å sette opp en bærbar basketball net, og skape et fellesskap park med en permandent basketball net på en stang til å gi barna et annet sted å spille.

Hensyn

Lover og vedtekter for bærbare basketball hoops bør bare opprettes etter grundig forskning. Samfunnet må ta standpunkt til fordeler og ulemper ved å ha bærbar basketball garn. For å beskytte sikkerheten til barna, kan en lov bli laget som begrenser ganger bærbare basketball nøter kan brukes i den tiden med minst trafikk i samfunnet. For å beskytte huseiere 'biler, kunne begrensningene staten at bærbare basketball nøter kan bare brukes hvis de er minst 100 meter fra noen parkerte biler.

Geografi

Lover angående bærbare basketball garn kan begrense deres steder. Mulige steder som bærbare basketball garn er tillatt i include Cul-de-sekker i en del av et samfunn med begrenset trafikk. Bærbar basketball nøter kan også være tillatt i private oppkjørsler, som de ikke risikerer skader på andre kjøretøy og holde barna ut av gaten.


relaterte artikler


hvordan spille outfield i softball
om lover for bærbare basketball hoops
hvordan å bli en profesjonell cricket-spiller
hvordan å skyte en basketball straffekastet
Hvordan skjerpe ski
hvordan bli en profesjonell svømmer i form?
hvordan en batting gjennomsnitt forholde seg til en spillere ferdighetsnivå?
hvordan du bruker kickboxing strategi
hvordan du gjenoppretter fra en ironman løp
hvordan olympiske wrestle