om hammer bowlingkuler

om hammer bowlingkuler

Bowling er en populær hobby i mange deler av USA. Mange bowlers starte ut ved hjelp av bowling baller som tilbys gratis på bowling smug. Andre ønsker å ha sin egen personlige bowling ball. Hammer er en produsent av bowling baller for enkeltpersoner og bowling smug også. The Hammer bowlingkule varierer mye i design, størrelse og materiale den består av

Betydning

Hammer gjør et stort antall. av bowling baller for ulike nivåer av bowlere. Disse kulene varierer i materialet de er laget av, vekten av bowling ball, og hvordan den reagerer i forhold til bowling lane. Mange forskjellige pro butikker, selger sportsutstyr butikker, og rekreasjon forsyning detaljister bowling baller laget av Hammer.

Funksjon

avgjøre hvordan en Hammer bowling ball reagerer på bowling lane i seg selv er svært viktig. Det er to tall bowlers bør være klar over. Disse tallene er de RG som står for radius av gravitasjon og differensial radius om gravitasjon kjent som DRG. Bowlers bør være klar over at jo lavere RG nummeret, vil raskere ballen begynner å rulle på banen plukke opp rotasjonen av bowler formidler på ballen. Jo lavere DRG tall betyr mer sannsynlig en ball er å hekte på bowling kjørefelt.

Størrelse

Hammer gjør bowling baller for menn og kvinner, og for bowlere i alle aldre. Å appellere til alle aldersgrupper, produserer Hammer bowling baller som veier alt fra åtte pounds opp til u00A3 18 kuler. Jo tyngre baller treffer pinnene vanskeligere ettersom kraften av en bowling ball er bestemt av det er fart ganger er det vekt.

Effekter

The Hammer bowlingkuler har tre forskjellige typer materialer de er laget av. Den type materiale overflaten av ballen består av har en betydelig innvirkning på hvor mye ballen vil kurven eller krok. Den typiske "alley ball" som bowlingbaner tillater bowlers å bruke gratis laget av Hammer er laget av polyester. Den polyester gir en utvikling som har svært liten krok til den, og ballen er veldig holdbart og ikke chip ofte. Urethane bowlingkuler selges i butikkene. Bowling baller med polyuretan overflater skape mer friksjon med bowlinghallen kjørefelt. Ifølge Bowlersparadise. com disse ballene er bra for bowlers som begynner å lære å kaste en krok. Reaktiv resin overflaten bowling baller som Hammer produserer for bowlers, har en uretan overflate med harpiks partikler blandet inn i overflaten av ballen for å skape enda mer "grip" av ballen. Dette gir en større krok.

Identification

Hammer bowlingkuler kan bli identifisert av en liten trykt bilde av en hammer som er stemplet opp på overflaten av bowlingkule. Fargene og design av bowling baller er ingen spesifikke for alle merker. Dette betyr at design på ballen er rent dekorative, og hvert merke lager ikke bestemt design på sine egne bowlingkuler. Disse bowling baller kan tilpasses for å ha favorittlaget ditt på dem, tegn fra en tegneserie på dem, eller kunstnerisk design.


relaterte artikler


hvor å fjerne maling fra paintball aluminium ytterkledning
hvordan å forberede for en triathlon
velge riktig bowling ball
hvordan sette en hakke i fotball
hvordan å spikre kista hjørne Punts
hvordan å fikse et punktert dekk
hvordan komme på en hest
hvordan å leie en baseball felt
hvordan å lære boksing teknikker
hvordan å kaste en slurve