hvordan spille en mot en basketball

hvordan spille en mot en basketball

1 på en basketball har blitt spilt helt siden spillet ble oppfunnet. Fra skolegården, til praksis, eller til NBA, har det blitt spilt av folk i alle agaes. Selv om de fleste spill for ren moro, kan spillet også forbedre ballkontroll og skyting evner som aldri før. Så får utenfor, grip dine venner og gi det et forsøk

Du trenger:. .
En basketball hoop
 (Helst med en netto).
.
2 eller flere personer å spille med.
.
En full størrelse basketballbane.
.
En basketball.
.


en.
Ta deg og vennene dine at du har valgt, og stille opp på den ene siden av basketballbanen. Dere begge stilte opp på motsatte sider av samme side av banen. (Både på venstre og høyre for kurven).
To.
Har personen på høyre side av kurven starter med ballen i hans /hennes hender. Han eller hun bør da sende ballen til spilleren til venstre og kjøre ned til den andre enden av banen, prøver å stoppe venstre spilleren fra scoring.
Du kan se en video eksempel på dette fra dette nettstedet: http://www. jes-basketball. com/animated/doffense1on11on1a. html
tre.
Nå, hvis du har flere spillere, bør de også gjøre de samme ting du og partneren din nettopp har gjort. Når alle er ferdig, skal alle bytte til motsatt side av der de bare var. (Ex: Venstre spiller bytter til spilleren til høyre). Nå kan du gå tilbake over banen og gjenta.
Fire.
Hvis dette er gjort riktig, skal spillet gå ekstremt glatt. Du og vennene dine vil surly ha mye gøy å spille dette spillet. Kanskje vil du til og med forbedre din basketball håndtering eller skyting. Hvis du blir god nok, kan du selv vurdere å bli en basketball liga. Ha det gøy å spille!

Tips og advarsler


 • Wear atletisk kluter som shorts, en t-skjorte og basketball sko hvis du har råd til eller ha dem. Dette vil gjøre deg mindre sliten etter som tiden går, og vil tillate deg å nyte deg selv mer.
 • Ha det gøy og ikke være en dårlig sport. Hvis vennen din slår deg til kurven, komme tilbake og spille.
 • Husk at dette spillet er bare for gøy.
 • alltid strekk før du spiller dette spillet. Dette spillet kan bli veldig tung trening hvis du spiller det lenge nok, og ikke strekker kan ende opp som en skade.


 • relaterte artikler


  om Myrtle Beach golf
  hvordan justere bindingene til ski støvler
  hvordan å selge spiller handling som en løpende tilbake
  hvordan vi kan forbedre base stjele evne
  hvordan du kjøper veden Louisville slugger flaggermus
  hvordan spille banen som en stor leaguer
  Slik kjører fotballen fra bærearmer formasjonen
  hvordan spille amerikanske legion baseball
  hvordan spille golf med vinden
  hvordan å praktisere fotball hjelp av en vegg