Hvordan forberede et rekreasjons paintball opplevelse

Hvordan forberede et rekreasjons paintball opplevelse

Var du invitert til å spille paintball? Må gå på jobb? . Hvis du aldri har spilt og vil bare være forberedt på en dag med rekreasjon paintball er dette artikkelen for deg

trenger Du:.
Backpack
Dark Klær du ikke har noe imot å bli skitne.
Mat.
Vann.
Papirhåndklær.
Klut.
Støvler eller joggesko du dont sinn bli skitten.
Sandaler.
Søppelpose.


en.
Research stedet du vil gå. Mest sannsynlig, noen som har spilt før vil gjøre reservasjoner og sette ting opp. Få navnet på stedet, og slå det opp på nettet.


Regne ut hvor mye du vil bruke og gi riktig mengde penger. Ta med ekstra, så folk har en tendens til å undervurdere hvor mye paintballs de vil bruke.
To.
Kontroller at du kan leie det du trenger. Du trenger en paintball pistol, C02 tank og maske. Ta med et kredittkort hvis du trenger en å legge ned for å holde leie elementene.
Tre.
Se hva annet du kan leie. Noen steder vil leie deg en kamuflasje jumpsuit eller andre ting. Dette kan negere behovet for yttertøy.
Fire.
Regne ut hvor mye du vil bruke og gi riktig mengde penger. Ta med ekstra, så folk har en tendens til å undervurdere hvor mye paintballs de vil bruke.
Fem.
Samle elementer! Pakk sekken med mat og vann. Paintball er mye arbeid. Du vil være løping, hopping og dykking hele tiden. Du vil få veldig sulten og tørst. Ta med ekstra vann, som du vil ha en slurk etter de fleste spill.
6.
Dress for suksess! Du vil ha mørke klær som du ikke hadde noe imot å bli skitne. Jeans vil fungere fint, det bedre da å bruke penger på noe du vil bruke en gang.
Dress for været. Hvis det er kaldt bære en collegegenser og noe under. Vær oppmerksom på at du vil skape mye varme ved å kjøre og dykking.
Bruk gym shorts og en t-skjorte under for turen hjem.
7.

Spill paintball! Lei ditt utstyr, kjøper maling, og møte opp med gruppen din. Maten og vannet vil tjene deg godt. Bruk papirhåndklær til å rengjøre ansiktsmaske dersom du får maling på den. Bruk klut til å tørke treff mellom spill.
8.
Når du kommer til bilen, ta av deg ytre lag av klær. Plasser i søppelpose. Ta av sko og sokker. Sett i søppelpose. Sett søppelpose i bagasjerommet. Bruk sandaler med t skjorte og gym shorts for bilen turen hjem. Jeg lærte dette på den harde måten. Bilen vil bli skitne hvis du bruker din paintball klærne hjemme.
Når du er hjemme tar du klær og noe annet utstyr inn i bakgården og slangen dem ned. Deretter satte i vaskemaskinen.
9.
Planlegg din neste reise!

Tips og advarsler


 • UANSETT HVA-du ønsker å dekke dine hele kroppen med klær. Dette betyr at i løpet av sommeren vil du lange bukser og en langermet skjorte. Paintballs sting, Nevermind hva veterinærer vil fortelle deg.
 • Se om du kan låne noen elementer fra venner. Noen kan ha en ekstra paintball pistol eller pellets pakke du kan bruke.
 • Vær trygg . . . alltid bruker briller på feltet og følge det refs fortelle deg å gjøre. Painbtalls er farlige. Føl deg fri til å bære en kopp.


 • relaterte artikler


  hvordan å blåse en fotball til regulerte trykket
  hvordan å lage en selfbow
  hvordan du gjør freestyle fotball triks
  hvordan du holder føttene varme mens snowboard
  hvordan du utfører en bryting front headlock kneepick
  hvordan du kjøper veden Louisville slugger flaggermus
  hvordan bli en skitt løp offisiell
  hvordan å velge en sykkel for et barn under tolv
  hvordan du forbedrer toppspinn forehand i tennis
  hvordan å velge riktig bowling ball bag