om softball flaggermus

om softball flaggermus

Softball spillere strever for konsekvent å treffe. En god softball bat kan bidra til å nå det målet. En utslitt balltre vil begrense din swing og evne til å tilpasse seg nyansene i spillet. Den perfekte bat vil øke din swing hastighet og forbedre vatt målbart

Betydning

Hva gjør en stor flaggermus? Det avhenger av softballspiller. Softball flaggermus kan bli utslitt etter langvarig bruk. Mange er laget av aluminium, som kan få bulkete etter gjentatte treff. Softball flaggermus kan også være for lang eller kort og for tung eller lett. Så ganske enkelt plukke opp medspiller balltre kanskje ikke svaret på perfekte vatt. En tyngre bat vil redusere din swing hastighet. En lettere bat kan øke swing hastighet, men hvis det er for lett, kan du overswing.

Funksjon

Akkurat som lagets vatt ordre spiller en rolle i spillet planlegging, trenere velger flaggermus som maksimerer treffer evne til deres spillere. I tillegg har mange trenere har en vektet flaggermus stilte opp ved siden av flaggermus brukt under avspilling. Dersom hitters ta noen svinger med en vektet balltre, vil deres vanlige bat virker lettere og de vil svinge hardere.

Typer

De fleste softball ligaer tillater både kompositt, et metall blanding, og aluminium flaggermus. Den sammensatte flaggermus gir ganske en fordel for alle spillere. Softball spillere bruker lettere flaggermus for å tillate økt swing hastighet. Swing hastighet betyr mer pop utenfor balltre og større avstand til treffet. Mange menn er liga hitters har svinger på over 70 mph. Disse er ikke nødvendigvis den betingede utøverne som du ser på college softball lag, men rekreasjon liga spillere.
Flaggermus er også underlagt innfall av været. Composite flaggermus fungere bra i de varmere månedene, men kan sprekke hvis spilles i kaldt vær. Aluminum flaggermus bulk i kaldt vær. Noen av disse flaggermus kan koste mer enn $ 300. Det er en fin linje mellom å ødelegge en dyr stykke sportsutstyr og vinne en kamp.

Funksjoner

Softball flaggermus ser ut som alle andre flaggermus, bortsett fra at hver og en er laget av metall. Nesten hver eneste av de nyeste modellene er malt i neonfarger med et spesielt navn. Softball flaggermus har pakket håndtak, som regel i svart tape. Bat vekt og lengde er stemplet inn på bat slutten.
Husk å forske for fotballaget foreningen reglene. Åtte styrende grupper kjøre ulike softball ligaene i USA. Sørg for å sjekke med din liga, finn navnet på styrende gruppe (Ex: ASA, NSA, USSSA, etc. ) og få en fullstendig liste over godkjente /utestengt flaggermus før du foretar kjøpet. Det er også styrende grupper for high school og Little League lag.

Størrelse

For å måle en flaggermus egnethet for deg etter vekt, hold bat rett ned på din side. Deretter løfter flaggermus ut sideveis og hold den i 20 til 30 sekunder. Hvis armen din blir trøtt, er flaggermus for tung. Bytt til en lettere størrelse og prøv igjen. Husk at bat vekten er stemplet på enden av flaggermus. Målingen er i gram.
Lengde på softball flaggermus er like viktig. Lengden på flaggermus påvirker din evne til å treffe en softball med sweet spot på fat av flaggermus. For å måle den beste lengden for deg, stå med rett rygg, armene i siden og føttene sammen. Har noen plass flaggermus på enden ved siden av deg. Den optimale lengden bat ville komme til håndleddet. Bat Lengden måles i inches, og er stemplet på enden av flaggermus.
Alltid øve litt svingninger i butikken før du kjøper noen bat. Ta noen svinger, men sørg for å tømme området før du setter opp ditt standpunkt.


relaterte artikler


hvordan å bli en dominerende basketball stor mann
hvordan du kan spare penger på en ny snowboard
hvordan du håndterer spilletid med barnets trener
hvor å endre på fly i ishockey
hvordan å lage en perfekt sand skudd
hvor å endre bremseklosser på sykkel
Hvordan trekke buer arbeid?
hvordan du velger snowboard bindinger
hvordan å klatre et tre med boot pigger
hvordan holde en bowlinghall score automatisk?