hvordan gjøre en egyptisk kompositt bue

hvordan gjøre en egyptisk kompositt bue

Den egyptiske Composite Bow ble brakt til Egypt gjennom handel og raiding med den asiatiske folk. Den har eksistert i århundrer. Det utviklet seg forskjellig gjennom tidene. Konsentrere seg om materialer som er tilgjengelige for oss i dag, kan det være moderat enkel, men likevel litt tidkrevende å lage din egen sammensatte baugen

Du trenger:.
Horn stripe (fra vann bøffel, antiloper, oryx, Ibex eller ungarsk grå storfe, geit eller sau) Tre for core (bambus, Mulberry eller rock maple) Tre for ørene (gran eller lignende) sener fra bena og ryggen Skjul lim (kanin skjule eller fisk gass blærer) Materiale for magen av bue (bein, gevir, kompresjon-resistant skogen) C-clampsHairdryerFileWood shaverSaw 2 metallfelter RawhideLeatherWeights (valgfritt) CardboardTape.


en.
Split hornet stripe i midten for å danne to stykker ved hjelp av en sag. Fil eller kutte ut noen tynne eller frizzled slutter å gi en glatt overflate.
To.
Fil og barbere ned hornet strips til en tykkelse rundt 1 /4 ".

3.
Flat stripene ved å spenne dem ned med c-klemmer og plassert mellom to stykker av tre eller to metall strimler. Som hornene mykne, må du sakte stramme c-klemmer for å holde press på hornene. Når du er nær 100 prosent flatt, kan du eventuelt barbere eller fil hornene ned til den ideelle 1 /8 tomme tykkelse.
fire.
Sett veden kjernen, ved hjelp av tre som du velger, mellom de to horn stykker, noe som gjør det en centimeter kortere enn hornene. Klemme på plass og limes sammen med ditt valg av lim. Dette bør også inngis eller barbert ned til 1 /8 tomme tykkelse.
Fem.
Lag ørene med gran eller noe lignende. Korn skal være parallelt med øret. De bør være sjenert av 1 cm tykk og pakk dem med kuskinn. Størrelse vil være avhengig av størrelsen på baugen (180 tommer bow=6-tommers øret). Lim ørene til horn og tre kjerne kombinasjon.
6.
Fashion strengen på buen ut av sene du velger. Oppskriften, for eksempel, kan være åtte hjort tilbake stropper og syv ben sener. Tørr to lag om gangen, slik at å tørke i en uke i mellom.
7.
Trekk baugen til refleks posisjon før liming sene til baugen. Lim den sene sammen med lim av ditt valg. La tørke i en måned.
8.
Sug kuskinn og sted over toppen av sene til å dekke dem. Det er greit å overlappe på hornet.
9.
Lag broer med ovale biter av tykt skinn dynket i skjul lim og festet til endene av ørene til tørk. Den ene siden bør få strengen og den andre siden passer til øret.
10.
Skjær kvadrater omtrent halvveis gjennom ørene for nocks. Ved hjelp av en groove metode, lim sammen.
11.
String baugen med sener. Trekk sener og bøye på plass, og la den tørke. Holde trekke det over de neste par dagene før spenningen er ideell for deg.
12.
Varm baugen å sette den i ønsket fasong. Sett c-klemmer rundt baugen og et stykke flatt tre til vekt.

Tips og advarsler


 • Pass på at du kjøper tre og horn som du kan personlig håndtak. Noen er tettere og mindre smidig enn andre.
 • Bruk egnet verneutstyr når du arbeider med sager, varme og strenger. Tape det og papp den sammen og bruke en hårføner til å gi den nødvendige varmen. Stram klemmen som nødvendig til ønsket fasong er oppnådd.


 • relaterte artikler


  om morgen snowboard
  hvordan man skal tolke en alpin ski beskrivelse
  hvordan du får tilsmusset i en basketballkamp
  hvordan man kan forebygge en punt returner fra å lage et stort spill
  hvordan spille ishockey
  hvordan du kan begynne å spille golf
  hvordan å praktisere fotball som en proff - del 1: ballkontroll og mental trening
  hvordan å lage en halv domstol skudd
  om volleyball historie
  hvordan å ha en produktiv sommer