hva er riktig høyde på en speed bag?

hva er riktig høyde på en speed bag?

Boksing har blitt populært som et middel til å holde seg i form, men mange av de viktigste elementene i treningen er svært høy effekt. Noen ganger, er boksing ikke bra for folk som enten har skader eller er skaden utsatt. Men en del av de klassiske boksetrening lav effekt-hastigheten bag. Dette gjør riktig bruk av speed bag, inkludert hvilken høyde det skal være justert til, noe alle nybegynnere boxer bør vite

Identification

The speed bag (eller speed ball) er en liten ovale-formet luftfylte ball. Det henger fra en plattform ved hjelp av et svingende pivot.

Funksjoner

The speed bag er ment å bli slått lett, og gjentatte ganger av en bokser. Det returer mot plattformen og tilbake mot bokseren etter hver streik.

Fordeler

Riktig bruk av speed bag er ment å trene bokseren å holde hendene opp, forbedrer hånd-øye-koordinasjon, bygge hånden hastighet, og når du flytter rundt plattformen er kastet inn i rutinen, om skiftende vekt mens du trykker på farten.

Funksjon

The speed bag er ment å bli slått i rytmisk, sirkulære bevegelser fra en høy stilling vakt. Ideelt sett bør knyttneve komme ned i midten av nedfart av posen. Avhengig av størrelsen på posen, dette bør være på linje med det området mellom haken og øynene. Hendene skal deretter gå tilbake til den høye vakt posisjon. Derfor bør posen plattformen justeres til denne høyden.

Advarsel

Selv om speed bag er en lys, luft-fylt enhet, kan den repeterende slående motion fortsatt være skadelig for hendene. På et minimum, wraps hånd bør brukes under trening på speed bag.

Hensyn

The speed bag plattformene som ofte finnes i boksing treningssentre er justerbare. Det samme gjelder for et hjem gym boksing satt opp med flere, innebygd stasjoner. Men det er mange rimelige kits som er rett og slett boltet fast til veggen, og er ikke justerbar. Hvis en av disse er kjøpt, bør en nøye målinger tas før installasjon, og selvsagt bruken av plattformen vil være begrenset til den primære brukeren.


relaterte artikler


hvordan jab i boksing
hvordan bli en college cheerleader
hvordan å klatre et tre med boot pigger
å svømme fort
Slik starter en to-takts (to syklus) snøscooter uten elektrisk start
hvordan å skjule lommen som en defensiv takle
hvordan en halfpipe arbeid?
hvordan du velger en løper av første base
om å kaste en glidebryter
hvordan spille internett cricket