Hvordan velge en gave til en golfer

Hvordan velge en gave til en golfer

Velge en gave for golfspilleren i livet ditt tar nøye overveielse. Golf elementer er ofte dyre, og trenger en spesiell tilpasning. Her er hva hvordan å finne riktig gave til bursdag, jul eller andre anledninger
en
For one-size- passer alle, er du tryggest med å velge en golf håndkle, en boks med golf baller eller et gavekort for treningsbane. Dette er ting enhver golfspiller kan bruke. Håndklær og golf baller er billigst med en rabatt butikken som Wal-Mart. For å bli mer avansert, gå til en golfbane proshop og få logoen ballene og logo håndkle.
To.
For julestrømpa til jul, se på nedslagsmerke removers, får tees med navnet sitt på dem, eller en gadget som embosses navnet sitt på ballen deres. En enkelt ermet på golf baller passer fint i en strømpe.
Tre.
Et abonnement på en golf magasin som Golf Digest unngår problemer i størrelser og er enkel å sende til en fjern mottakeren. Et nettsted som Amazon har et magasin del, slik at du kan se vurderinger av ulike golf blader.
fire.
Golfspillere slites ut mye av hansker. Sjekk deres golf bag å se hvilken størrelse de slites og foretrukne merkevare. Hvis han /hun er en høyrehendt golfspiller, så hansken må være på venstre hånd. Hvis venstrehendt, får en hanske for høyre hånd.
Fem.
Velge noe som golfsko krever riktig montering og noen golfere foretrekker en viss stil. Det kan være best å sette en sjekk på $ 100 til $ 150 i et kort med notatet, "Unn deg selv til nye golf sko. "
Seks.
Du kan nok velge en golf shirt (det må ha en krage) og ulike antrekk som en golf vest eller windshirt for kjøligere vær. Merk hva slags lue eller visir golferen din foretrekker. Hatter med brem trenger å prøve på for passform, så unngå disse.
7.
Hva med en lagringsplass rack for garasjen som holder golf bag, og har rom for sko, baller, og andre golf tilbehør?
8.
Hvis golfer har ikke en GPS ennå, de sannsynligvis vil ha en. Mest sannsynlig vil de ønske å velge modell og funksjoner selv. Et gavekort eller en sjekk kan være den sikreste måten å gå med denne.
Ni.
Velge golfkøller eller en golfbag er svært risikabelt for en gave. Et gavekort til klubbens proshop eller til en butikk som Golfsmith er tryggere her. Klubber må være riktig passform og velge nye klubber krever å prøve dem ut for å se hva som passer som golfspillere svinge. Den golfbag har også fallgruver mindre du er svært kunnskapsrik om golf og golfspillere preferanse.
10.
Feeling sjenerøse? Få dem et gavekort for en runde golf på et kurs de beundrer. Føler virkelig god? Unn dem til en tur til Skottland for å spille på St. Andrews. Planlegg en tur til Myrtle Beach eller en resort som har aktiviteter for "golf enker" slik at du kan dele i moroa med aktiviteter som interesserer deg mens samboern er ute på banen.
11.

Hvis de eier en golf cart, det er mange tilbehør du kan få for den, som en ball skive. Hvis de ikke eier en golf cart, men ønsker en, gjør det til en flott gave. Jeg vil foreslå kommer til å velge det sammen.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke er en golfer, vil jeg foreslå å snakke med ektefellens golf kamerater . De kan ha noen forslag.
 • Det er mange golf inspirerte elementer der ute som bilderammer, kaffekopper og kalendere. Ett eller to av disse er OK, men ikke bli for revet med på disse. I løpet av årene, samler det og du kanskje ikke ønsker golf design toalett sete dekker og golf design dørmatten, etc.


 • relaterte artikler


  Slik Juke eller smette unna en forsvarer i fotball
  Slik gjenoppstår en bowling ball
  hvordan du skal gå snowboard i sommer
  hvordan å kle å spille basketball
  om sideout scoring system i volleyball
  hvordan en softball bat avvike fra et balltre?
  hvordan bli en rettferdig fantasy fotball kommissær
  hvordan du gjør en front gå over
  Slik finner lokale triatlon
  hvordan du kan delta i langrenn for blinde