om svømme caps

om svømme caps

Swim caps har eksistert nesten like lenge som folk har vært svømming. Disse gummi enhetene har endret seg dramatisk over aldre, og tatt spranget fra forfengelighet element for å nødvendighet for konkurransedyktige svømmere. For å få mest mulig ut av en svømmetur cap, bør du forstå hvordan det fungerer og hva det er for

Funksjon

Bad caps er laget for å beskytte håret fra vann. I noen tilfeller betyr dette at håret er bokstavelig talt beskyttet i sin stil, fluffy skjemaet under en klut eller plast panseret. Men å andre ganger det har mer å gjøre med eliminere dra ved å flate ut håret på hodet under en latex lue enn med å bevare et bestemt utseende.

Historie

Bad caps ble første gang benyttet før svømming ble selv betraktet som en sport . Kvinner og menn brukte "badehetter" for å beskytte håret fra eksponering til vannet. Som sport utviklet seg og spill som vannpolo og konkurranseidrett som svømming ble mer populært, svømme caps ble en måte å holde håret ut av veien og identifisere svømmere i vannet.

Funksjoner

I dag, mest svømme passe caps hodet tett. De er laget av latex eller lignende gummi materialer. De er designet for å knuse håret så flatt som mulig for å eliminere drag i racing.

Typer

Bad caps kommer i en rekke typer. Konkurranse caps er laget for å passe lav i pannen, og dekker hele baksiden av hodet for å holde håret helt ut av vannet og hindre den fra å bremse deg ned. Dessuten skaper de en mer strømlinjeformet form. Eldre caps som er designet for det meste for å beskytte frisyrer kan klippet under haken, og passe mye mer løst. I noen tilfeller kan de også være dekorert med gummi blomster eller annet tilbehør.

Fordeler

Det beste med seg en svømmetur cap, er at det holder håret ut av veien. Dette gjør at du kan nyte svømming oppleve mer, uansett om du henger ut med venner eller deltar i en konkurranse. Også, svømme caps kan hjelpe teamet å se mer helhetlig hvis du, alle bærer samme stil eller farge, og kan være en måte å uttrykke personlighet.

Misforståelse

De fleste tror svømme at caps er laget for å holde håret tørr. Faktisk er dette ikke tilfelle. Flest kamper tillate fuktighet inne i hetten om du legger hodet under vann. Den eneste måten de kan beskytte håret er hvis lokket er sprutet, og da sannsynligvis ikke vil oppleve noen vanninntrenging.


relaterte artikler


hvordan du kan bygge din egen off road kart
hvordan å kaste en frisbee med en ikke dominant hånd
hvordan handcycle
hvordan du velger en tennisracket
hvordan du gjør en vugge i bryting
hva er en birdie i golf?
hvordan å ri en bmx sykkel baklengs
hvordan å lage en bærbar hjort stativ
hvordan å montere en rørformet sykkeldekk
hvordan å sparke en fotball hardere