om snowboard jakker

om snowboard jakker

Du kan snowboard i noen vinterjakke, men snowboard jakker er sport-spesifikke og har egenskaper som gjør dem det beste alternativet for ryttere. Hvis du ikke har penger til en ny jakke-don't svette det, bære din vanlige vinterjakke. Du kan være litt ubehagelig, men det bør ikke skape noen store problemer. Du kan alltid oppgradere senere. Men hvis du er i markedet for en ny jakke bør du definitivt vurdere en snowboard jakke til ridning din. Her er hva du skal se etter

Funksjon

Alle snowboard jakken er designet for å fungere i forbindelse med 3-lags bekledning system. Jakken fungerer som et skall for å gi beskyttelse mot de kalde, harde vinder av vintervær og for å beskytte mot vann siver. Jakker må også være pustende slik at du kan overføre kroppsvarme og fuktighet ut. Arbeide med jakken, serverer en base lag for å isolere kroppsvarmen og transportere fuktighet, mens en mid-laget gir tyngre isolasjon og varme.

Identification

Den første faktoren som du ønsker å se på er hvor vanntett /vindtett jakke er. Smeltet snø siver gjennom jakken og kroppen din virkelig kunne hemme en dag på fjellet. Jakker inkluderer ofte en rating for vanntett holdbarhet hjelp av en figur som 10 000 mm. Dette tallet er ganske ubrukelig med mindre du har en anelse om hva det betyr-tallet forteller hvor mange millimeter vann materialet tåler før soaking gjennom. Derfor, så langt som å være vanntett, jo høyere jo bedre. 5000 mm er på den lave enden, bra for tørrere, moderat vær. 10 000 mm er en god start for solid beskyttelse, og hvis du ønsker en virkelig vanntett jakke, i overkant av 30 000 mm gir uslåelig impregnering. Jakker som er vanntette er også effektiv på å holde vinden ute, indikerer så vanntett rating indirekte vindtetthet.
Vær oppmerksom på at høyere impregnering betyr strammere tetting, og vil påvirke pusteevne, noe som gjør jakken varmere. Vurder hvor mye impregnering du virkelig trenger ved å analysere forholdene der du kjører (er det massevis av våt, tung snø, gjør det regn, er det iskalde og vind eller er det først og fremst tørt pulver og Bluebird dager).

Hensyn

ventilasjon er den andre funksjonen som du ønsker fra en snowboard jakke. Hvis du virkelig ønsket å være helt vanntett du kan pakke deg inn i en helt vanntett materiale, som en plast ark, og føler aldri en dråpe. Dette ville imidlertid bli ulidelig varmt og samme plast som er å beskytte utenfra fukt ikke ville tillate fuktighet eller varme ut. Snowboard jakker som mål å finne en funksjonell balanse, og gir beskyttelse utenfra elementene samtidig som varmen å unnslippe, slik at du er komfortabel.
ventilasjon er spesielt viktig hvis du rir i varmere temperaturer der du er utsatt for overoppheting. Som vanntetting, er ventilasjon ofte oppført i måling form. Ventilasjon er vanligvis målt ved gram vann kunne trenge utover gjennom en kvadratmeter av stoffet på en dag. Du vil se oppføringer i tusenvis, og jo høyere tall jo mer pustende den er. Finn den riktige kombinasjonen av pustende og vann-motstand med karakterer som en guide, i tillegg til å prøve jakken på og få en følelse for det.

Fordeler

For å bedre supplere sine primære funksjoner, jakker ofte inkluderer forbedrede funksjoner. Disse er nyttige elementer for å vurdere når du kjøper en snowboard jakke. Zip luftehull bidra til å gi økt ventilasjon slik at du kan åpne ventilene når du er hot-utmerket for en varm vårdag. Noen jakker har en gamasje eller zip-grensesnitt som sikrer din snowboard bukse for å hindre at snø eller fuktighet siver opp under jakken eller ned i buksa. Lignende gamasjer brukes rundt håndleddene for å bedre beskytte mot uønsket fuktighet. Vanntett glidelås og forseglet sømmer bidra til å forbedre den generelle impregnering.

Funksjoner

Utenfor av ren funksjon, kan det være lurt å vurdere andre aspekter ved en snowboard jakke kjøp. Pris, selvfølgelig, er alltid en viktig faktor. Pass på at jakken har rett type lommer til å lagre elementene du tar med deg på fjellet-mange jakker har lommer bygget spesielt for elektronikk som iPod og mobiltelefon. Vil du ha en hette eller ikke? Hvis du ikke liker unødvendige hoveddelen av en hette og ikke ønsker å bruke den, vil du ha en jakke med avtakbar hette, eller uten hette helt. Til slutt, er stilen også en faktor. Selv om du ikke vanligvis kjøper funksjonelt utstyr i form av stil, det er nok jakker på markedet som du kan finne en som fungerer for dine behov i en farge og design du liker.


relaterte artikler


hvordan å filetere en walleye
hvordan å kaste en i / o backhand i ultimate frisbee
hvordan hockey strøm skate
hvordan å treffe backhand i tennis
hvordan boksetrening for barn
hvordan du utfører en kotelett blokk i fotball
hvordan å trene en hest til å bremse ned på galopp
hvordan trene for å kjempe
hvordan man kan kjøpe bryting utstyr
knytte fiske kroker