om pH nivå i basseng

om pH nivå i basseng

Holde et svømmebasseng pH-nivå innen 7. 2 til 7. 6 området bidrar til å holde vannet tryggere for svømmere, samtidig redusere sjansene for algeveksten og korrosjon. Forsiktighet må utvises for å opprettholde en optimal pH balanse for å unngå skade på bassenget overflater, avløp og maskiner i direkte kontakt med vannet

Typer

Lav pH nivå resultere i bassenget vannet blir for surt. Disse lave pH-verdier kan føre til tap av dyr klor i vannet, som klor typisk fordamper raskt når lagt til vannet. En lav pH-nivå i basseng fører til at nesen og øynene til å brenne og klø, samt tørke ut huden og gjøre Fargene går raskt fra materialer som er i bassenget vannet i en lengre periode.

Funksjoner

Metal deler, fittings, rør og brikkene vil vise korrosjon som følge av lav pH i bassengvannet, og dette korrosjon forverres eksponentielt jo lenger den kjemiske nivåene i vannet blir ignorert. Sulfater dannes fra metalliske korrosjon, og de ender opp på ulike overflater under vann. Brun og sort flekker er beskrivende for korrosjon som følge av lave pH-verdier er til stede.

Advarsel

High alger i vannet også resultatene fra lave pH nivåer. Dette har en tendens til å spise bort på overflaten av gulvet og veggene i bassenget. Materialene som brukes i bygge bassenger, hovedsakelig gips og Marbelite, begynner å løse opp, forlate ujevne flekker og ru overflater, som videre oppfordrer algevekst. Fuging i flislagt basseng lider samme skjebne.

Typer

High pH nivåer resultere i vannet blir for alkalisk. En for høy pH-nivået i bassenget vann fører karbonater å kombinere med kalsium i vannet, noe som resulterer i sorte områder på overflaten av vannlinjen, som også fanger støv og smuss. Den kjemiske ubalansen viser i misfarging av vannet. En høy alkalitet nivå er ansvarlig for å lage skyet vann som fører til brenning i øynene og nesen på svømmere, mens tørke ut huden.

Hensyn

Desinfeksjon bassenget vann som har svært høy eller lav pH-verdier er meningsløst, fordi denne ubalansen begrenser riktig fordeling av klor. Dette igjen begrenser den virkelige desinfisere effekten av klor. Øke doseringen av klor avfall bare tid, penger og klor. For å nyte den fulle desinfeksjonsmiddel fordelene med klor, skal et optimalt pH-nivå opprettholdes.

Forebygging /løsning

Det er viktig å regelmessig teste bassenget vann for å spore dets kjemiske nivåer. Ideelt sett bør du teste svømmebassenget vann minst to ganger i uken i høysesongen, og en gang i uken utenom sesongen. Foreta nødvendige justeringer for å senke eller heve pH-nivået for å opprettholde det innenfor det optimale området.


relaterte artikler


hvordan du merker opp og score fra tredje
hvordan er vannski laget?
hvordan å holde ledere fra streaming mugger i fantasy baseball
hvor å fjerne lukt fra hockey pads
hvordan å fikse et punktert dekk
hvordan å kjøpe riktig sykkel til deg
hvordan figuren vår din nhl lagets poeng på tabellen
hvordan spille mottaker som Terrell Owens
hvordan man kan kjøpe stigbøylen lær
hvordan å score på et straffeslag i ishockey