om mønstre for golf club dekker

om mønstre for golf club dekker

Golf er en svært gammel og tradisjonell spillet, men som fremskritt er gjort i golf club teknologi, holder prisen på et godt sett med golfkøller på stigende. Det er derfor det er viktigere enn noensinne å vedlikeholde utstyret og beskytte den mot unødvendig skade og misbruk. For dette formål, dekker golfklubben ikke lenger anses eksentrisk eller ekstravagant, men snarere en vanlig del av verktøy av handelen

Historie

Tidlig golf klubber ble utsatt for å bryte i løpet av en runde, så det var ikke behov for bruk av et beskyttende deksel. Hvorfor beskytte noe som hadde liten varig verdi? Men som tiden gikk, og klubber avanserte fra ingenting mer enn glorifisert tre lemmer til å være laget av metall til dyre grafitt og titanium klubber i dag, ble det viktig å ta bedre vare å opprettholde tilstanden av ens utstyr. For dette formål, golfspillere begynte å bruke golfklubb hodet dekker.

Funksjon

Golf Club dekker er plassert over hodet på klubben for å beskytte klubber fra mottak skade når stanger mot hverandre i en tung golfbag som de er toted rundt ved en sannsynlig-å-være overbelastet caddie. Eventuelle nick eller ripe på hodet av en golfkølle kan sende golfball spiral ut i en utilsiktet retning, og sterkt hemmer golfspillere sjansene for suksess. I tillegg, regn og gjørme også kan påføre skade på et sett med golfkøller, så å bruke et lokk for å holde strykejern og skogen tørr og ren er avgjørende for den langsiktige utstyrets levetid.

Fordeler

I tillegg til å beskytte deres klubber, dekker forskjellige golfklubben hodet kan bidra til å eliminere muligheten for "misforstått identitet. " Du ville ikke ønsker noen å gå av med vesken din i stedet for deres rett og slett fordi de fikk de to settene forvirret. Fordi mange golfspillere bruker samme merke av klubber, ha en unik og spesiell sett med deksler vil tydelig annonsere for selv de mest distrahert av golfere som et bestemt sett av klubber ikke tilhører dem.

Typer

Golf Klubben dekker kommer i alle former og mønstre. Fra solide farger til tradisjonell skotsk rutete design til umiddelbart gjenkjennelige "tigrene" som pryder klubbene i Tiger Woods, er det ingen ende på ulike golfklubb dekker som du kan velge fra. Faktisk vil mange golfere velger et mønster som er lett identifiserbar med dem basert på et skuespill av navnet deres, eller noen andre lett identifiserbare innfall eller fysiske kjennetegn de har.

Misforståelse

Noen mennesker vedvarer i å tro at bare skogen , den største av klubbene, trenger beskyttelse. Imidlertid er flere golfspillere plassere hodet dekker på strykejern, wedges og til og med puttere. Klubber kan bli sterkere, men det betyr ikke at de er immune mot å motta skader, spesielt i form av en annen, like sterk stykke metall bosatt ved siden av den i ditt golf bag.


relaterte artikler


om k2 snowboard bindinger
velge en all inclusive golf ferie
basketball treningsøvelser
hvordan å treffe en treg pitch softball
hvordan du utfører et hode slag i fotball
hvordan å feste en nakke skjold til en målvakt maske
hvordan å kaste en scoober i ultimate frisbee
hvordan du spre dine tennis tjene
hvordan vi kan forbedre punting i fotball
hvordan å bygge en snowboard jib