om feltet hockey

om feltet hockey

Field er hockey en internasjonalt spilte torv sport som involverer to lag av spillere med modifiserte hockeykøller å flytte en ball fra midtlinjen til enten målet. Den ligner andre former for hockey, som is og street hockey, i form av grunnleggende regler, prinsipp og objektiv

Betydning

Spillet spilles på gress eller kunstgress felt, eller pitch. Spillerne bruker en stokk avrundet i bunnen for å manøvrere en liten, hard ball. Hvert lag kan ha så mange som 16 spillere, men bare 11 kan være på feltet samtidig. De er delt inn i offensive og defensive linjer og en målvakt. De fleste spillere slitasje shin vakter og munn vakter, men bare målvakter bruke hjelm

Historie

Det er dokumentert feltet hockey har blitt spilt i noen form i mer enn 3000 år -. De gamle grekerne, kineserne og mongoler var tidlig deltakere. Begrepet "hockey" ble først brukt til å definere spillet på midten av det 16. århundre, etter England. Field hockey vokste i popularitet i England gjennom det 19. århundre, og nyetablerte regler var basert på disse for cricket. Det begynte som spilles i sommer-OL i 1908. Spillet ble spilt på gress felt utelukkende til 1970-årene, da kunstgress ble introdusert.

Funksjoner

Field hockey spilles av både menn og kvinner, selv om sporten oppsto som en mannlig-bare spill. Det var ikke før på slutten av det 19. århundre at kvinner begynte å danne organisasjoner av sine egne. Det første kvinner team, det Molesey Ladies Cub, ble grunnlagt i England, i 1887, og den første nasjonale alle kvinnelige ligaen ble opprettet i Irland i 1894. I mange prep skoler i hele USA, er landhockey spilles av jenter bare som et fall sport, mens guttene spiller fotball. Det er vanlig for kvinner å bære et plissert kilt skjørt over sine shorts som del av uniformen sin.

Hensyn

Field hockey er populær over hele verden, spesielt i tidligere britiske kolonier som India og Australia. Den har også en stor nasjonal følgende i Tyskland, Pakistan og Nederland. Selv om det er spilt på skolen og samfunnet nivå i USA, har det aldri fått en betydelig fanskare.

Teorier /Spekulasjoner

Til tross for populariteten til feltet hockey, er det få profesjonelle lag. De fleste felt hockey fans følge deres lokale amatør klubber eller lag de selv spiller for. Det har aldri oppnådd samme fan base som sin fetter, ishockey.


relaterte artikler


hvordan bli en stor fotball keeper
hvordan komme i gang i kunstløp
hvordan du gjør en banan delt i bryting
hvordan å kaste en slurve
hvordan å bli en profesjonell cricket-spiller
om brudd i tennis
om golfkøller
Slik punkt blokk i ultimate frisbee
Slik bringe polo tilbake til USA
hvordan å ri en stand up jet ski