hvordan re-akselen en golfkølle (jern)

hvordan re-akselen en golfkølle (jern)

Spar penger re-shafting dine egne golfkøller og lære en ny ferdighet i prosessen

Du trenger:. .
2 del metal liming epoxy
Gummi eller latex hansker.
Medium slitende sandpapir.
Butan eller propan mini lykt.
Drill og borekroner.
Rengjøring løsemiddel (f. eks: /white sprit /lakk tynnere)
. Golf grep.
Grip tape.
Fine tips markør.


en.
Bruk propan eller butan mini-lommelykt, varme opp den øvre delen av klubben hodet der den møter akselen i ca 30 sekunder. Sørg for å flytte varmen rundt i området for ikke å skape noen hot spots. Hver så ofte, setter fakkelen til side peker flammen bort fra alt den kunne komme i kontakt med, og se om akselen limet er løst ved å ta tak i bunnen av klubben hodet og midten av klubben aksel og prøver å vri dem til å bryte bindingen. Hvis du ikke kan bryte bindingen, oppvarmer og prøv igjen. Når bindingen er brutt, holde vri frem og tilbake mens du prøver å dra dem fra hverandre og akselen vil sakte arbeide seg ut av klubben hodet. Cool klubben hodet ved å kjøre den under kjølig (ikke kaldt) vann fra springen. Tørk med en fille.
To.
Åpne din boret sett og finne et bor som passer inn i slutten av din klubb hodet. I sakte fart, kjøre boret inn i enden av klubben hodet flere ganger til det ikke mer epoxy kommer ut. Snu klubben hodet over og trykker den lett i håndflaten for å få alle løse epoxy partikler ut. Sett klubb hodet til side.
Tre.
Ta den nye akselen og sette det hele veien inn i klubben hodet. Ved hjelp av en fin spiss markør, lage et lite merke på akslingen der den møter klubben hodet, vil dette være et referansepunkt. Fjern akselen og sett klubben hodet til side. Ved hjelp av en liten bit av middels grus sand papir, matt overflate på skaftet, men ikke lenger opp enn referansepunktet gjort tidligere. Tørk av enden av akselen og sett til side.
Fire.
Ta 2 komponent epoxy og lade et beløp omtrent på størrelse med en halv dollar på et stykke av skrap papir eller papp. Bruk en liten skje eller popsicle pinne, blander epoxy til en jevn konsistens. Bruke blande redskap, arbeidet ca 1 /4 av epoxy inn i enden av klubben hodet og sett klubben hodet til side. Ta klubben akselen og sette tuppen av det som er under referansepunkt i epoxy blanding og spinn akselen å belegge det hele veien rundt. Plukk opp klubben hodet og sett skaftet, spinning skaftet når du setter inn. Ta en klut med løsemiddel på den og rene overflødig epoxy fra akselen og klubb hodet. Holding klubben hodet og skaftet samtidig, justere noen merker på akselen til ønsket posisjon. Sett klubben på gulvet vertikalt med skaftet lent opp mot noe fast og la den tørke per epoxy produsentens anbefalinger. Gå til neste klubben som starter over på trinn én.
Fem.
Med alle klubber reshafted, nå er det på tide å installere nye håndtak. Ta et grep og holder rotenden opp mot slutten av skaftet og lage en referanse mark 1 /4 "tilbake fra slutten av grepet, dette er hvor grep tape skal stoppe, for ikke å ha noen tape vises på akselen når grepet er installert. Gjør dette vil alle klubber å være reshafted.
6.
Ta grep tape og skrell backing bort ca 1 "langs langsiden. Bruke referansepunkt, sett grep tape på akselen lett og sjekk lengde for å sikre minst 1 /4 "henger utenfor enden av skaftet, hvis ikke, justere tape til den er. Med middels trykk, trykk teip på klubben akselen, peeling baksiden av mens du arbeider rundt skaftet. Når du kommer rundt skaftet, og rett før båndet overlappende selv, må du begynne å dra av ytre dekselet av båndet, igjen arbeidet rundt skaftet, fjerne den helt. Med 1 /4 "til 1 /2" av båndet overlappende selv, finish trykke tape på plass, og brette det overskytende på enden av akselen inn i enden av skaftet. Spray vinduet renere på grep tape og noen i den åpne enden av grepet for smøring under installasjon (det er greit å være liberal her). Arbeid grepet på akselen og skyv på hele veien. Sjekk for retthet og justering til klubben ansiktet. Sett klubben til side som du gjorde da du reshafted og flytte til neste grep. Når alle klubber har satt i minimum åtte timer ved romtemperatur, vil grep være klar til å spille, sørg for at du har latt epoxy fra reshaft nok tid til å kurere før den svinger.

Tips og advarsler


 • Velg en epoxy som har en median arbeidet tid (10-20 minutter), vil dette gi god tid til å installere sjakter og utføre noen nødvendig opprydding før epoxy begynner å stille. Arbeid ved romtemperatur vil tillate nøyaktig herdetid for epoxy. Å ha en arbeidsbenk eller arbeide bord i nærheten vil bli svært nyttig.
 • IKKE PRØV DETTE prosedyre på klubber med kompositt eller PLASTIC INNLEGG I CLUHEAD, vil du sannsynligvis være til skade eller ødelegge dem BY bruke varme, SPAR DETTE FOR de profesjonelle. Epoksy og løsemidler inneholder farlige kjemikalier, alltid jobbe i et ventilert område, vekk fra åpen flamme, og iført lunge, hud, og vernebriller. holde lommelykten unna formen din epoxy og væske, selv når den ikke er i bruk.


 • relaterte artikler


  om snowboard gear
  hvordan finne som et faksnummer tilhører
  hvordan du får en flott ski-eller snowboard ferie i Vermont
  hvordan å praktisere fotball som en proff - del 1: ballkontroll og mental trening
  hvordan du kan forbedre touch på fotball
  om sykkel seter
  hvordan å lage en overlevelse sprettert
  hvordan du rengjør en steinbit
  hvordan du gjør en side byste i bryting
  hvordan å flykte fra en snudd bilen