hvordan en bokser trener for en kamp?

hvordan en bokser trener for en kamp?

Cardio

Kamper spilles i runder som varer 3 minutter hver. Tjenestemenn av kampen bestemmer på forhånd hvor mange runder skal spilles, det meste som kan spilles er 25 runder. Det er en mulig totalt 75 minutter. En bokser må utvikle cardio utholdenhet å vare så lenge i en kamp. Kjøre en time per dag er avgjørende i forberedelsene. En bokser kan også velge å hoppe tau. Dette er en cardio aktivitet så vel som en øvelse for å holde bokseren rask på tærne.

Technique

Boxer bruke punching poser til å jobbe med teknikken. De øver fire slag. Dette er stikk, uppercut, krok og kryss. Den jab er en rask slag som vanligvis inkluderer en sving i bokseren's hip. Den uppercut er en punch kastet i en oppadgående bevegelse mot den andre bokseren mage og hake. En krok er en punch kastet på en sirkulær måte på siden av de andre spillernes hode. Til slutt, er korset punch kastet rett fra en boxer hake over til den andre bokseren hake. Disse punching teknikker må perfeksjonert før kampen. Ikke bare bokseren må vite hvordan du skal utføre disse slag, må han også vet å blokkere dem.

Ernæring og Making Vekt

Hver bokser har en vekt krav. Bokseren skal komme på en skala den dag i kampen, hvis han er over den grensen han kan ikke kjempe. Boksere jobbe hardt på å spise riktig og holde vekten nede når de har en kamp nærmer seg. Noen holde dette under kontroll hele året, slik at de ikke trenger å gjøre noe drastisk for å miste vekt i tid. Boxers drikke ekstra vann daglig, og ta foreskrevet vitaminer. Noen boksere selv ta glukosamin før kamper. Glukosamin jobber for å holde leddene friske. Boksere trenger for å få nok antioksidanter, slik at kroppene deres er klare til å helbrede etter eventuelle skader fra kampen.

Forbereder Psykisk

Det er like viktig for en bokser å forberede mentalt som det er for ham å forberede seg fysisk. En bokser må ta tid til å gå over kampen i hodet. Han bør tenke på hva den andre bokseren kan prøve på ham og hvordan han kommer til å blokkere det. Så han må bildet en plan for angrep. Til slutt må han se seg selv vinne. Hans sinn må være klar av noen utenforstående forstyrrelser, så han kan trenge litt tid alene i treningsstudioet før kampen.

Sparing

Den siste måten en bokser får klar for en kamp er å sparre en annen bokser. I noen tilfeller, er flere mindre sparing kamper arrangert for å få bokseren klar for den store kampen. Disse kampene gir bokseren en idé om hvilke områder han er svak i, slik at han kan arbeide på dem med treneren sin. Det vil også gi bokseren en idé om hvor klar han er for den store kampen. En coach kan video tape sparsom kampen og gjennomgå den med bokseren til å påpeke eventuelle endringer eller sterke poeng.


relaterte artikler


hvordan å snøre på baseball cleats
hvordan skolen wrestle
hvordan backswing
hvordan du gjør en switch overlevert opplag
å gå på ski og snowboard trygt
hvordan holde en bowlinghall score automatisk?
hvordan rullestolen vannski
Slik kjører du en presis pass mønster
hvordan finne noen begravd i et snøskred
hvordan du velger brukt golfkøller