hvordan beach volleyball forskjellig fra innendørs volleyball?

hvordan beach volleyball forskjellig fra innendørs volleyball?

Court og Utstyr

En beach volleyball er litt større og litt mykere enn innendørs volleyball. Sandvolleyball spilles alltid på en sandstrand overflate, mens innendørs volleyball er vanligvis spilles i en gymsal setting. Retten måler 26,25 meter med 52,5 meter. Det er delt rett ned midt på halvdeler å plassere nettet. Det er også en sikkerhet mellomrom, et område med sand rundt utsiden av banen grenser som beskytter spillerne med en myk overflate i tilfelle utenfor banen dykking eller glir.

Innendørs volleyballbaner måler 29,52 meter av 59,05 meter, halvert i to like deler for hvert lag. Nettet er plassert i sentrum for å dele plassen. Fra pol til pol, og måler 36 meter i diameter. På 10 meter tilbake fra nettet på hver side, viser en markert linje angrepet linjen. Utenfor grenselinjen for den 60 -. Med 30-fots retten plass, er det ingen polstrede verneområdet som med en sandvolleyballbane

spillere

Etter langt, er den mest merkbare forskjellen til tilskuere i beach volleyball den begrensede klær og bare føtter av spillerne. Den blir varm på sanden, så mange spillere kjole lett. Sko skulle fylle med sand, så svært få spillere ha sko på en sand domstol.

Beach volleyball er alltid spilles med to spillere på hver side. Men, lar rekreasjons spille opp til seks spillere per lag. Spillerne roterer gjennom alle posisjoner av lek. Profesjonell beach volleyball spillere alternative serverer, men er ikke nødvendig å rotere posisjoner. Det finnes ingen erstatning spillere og motstandere skifte side basert på etablerte regler.

Innendørs volleyball tillater opp til seks spillere på hver side. Noen ganger spiller med fire spillere per lag i stedet. Spillerne roterer gjennom posisjoner i innendørs volleyball i klokkens retning. Servere er endret med hver rotasjon, i motsetning til den enkle alternative serveren endres med to spillere beach volleyball.

Regler og Poengberegning

Scoring i begge typer volleyball gjøres ved å jorde ballen i motstanderens bane. Beach volleyball regler avvike noe fra innendørs volleyball. Spillerne har lov til å komme under nettet så lenge de ikke forstyrrer motstanderens evne til å spille ballen. Innendørs volleyball tillater ikke krysse linjen nettet.

Beach volleyball spilles i kamper, eller sett av tre kamper. Vinneren av et spill er den første til å nå 21 poeng. Alle lag som vinner to sett vinner kampen. Den tredje sett anses som den tiebreaker sett, og er spilt til kun 15 poeng. Lagene må vinne med to poeng.

Innendørs volleyball spilles i sett av fem kamper. Hvert spill spilles til 25 poeng og lagene er pålagt å være to poeng foran for å vinne settet. Den femte sett i best-av-fem sett spilles vanligvis til 15 poeng.


relaterte artikler


hvordan ta fotballferdigheter til neste nivå
hvordan du fullfører en sprint triathlon
Slik kjører du en 2 minutters handling i college fotball
hvordan å lage en halv domstol skudd
hvordan å holde en løpende tilbake fra famlende
hvordan å lage en selfbow
hvordan du gjør en ball og kjede i bryting
hvordan boks med riktige teknikker
hvordan gjøre engelsk stil pilene
hvordan å bryte inn i orientering