hvordan å lage et balltre tyngre

hvordan å lage et balltre tyngre

En av de vanskeligste ting å gjøre i alle idretter er å ta kontakt med en møtende baseball ved å svinge en tynn plate av tre. Men kan jo raskere du beveger balltre gjennom streiken sonen, har større sjanse for å treffe ballen med tilstrekkelig kraft. For å oppnå dette, mange spillere forsøk på å øke vekten av sine flaggermus i praksis slik at når de kommer tilbake til bat til sin opprinnelige vekt senere, kan de lure sine muskler til å tro at bat er tyngre enn den faktisk er.
en.
Swing flere flaggermus på samme tid i på-dekk sirkel. Dette vil resultere i en langt tregere swing i praksis, og lar deg virkelig pisk som single bat gjennom streiken sonen når du slippe ned igjen til en flaggermus.
To.
Legg til en "smultring "å bat din. En smultring er en rund stykke tung støpejern som er spesielt utformet for å gli ned til bunnen av en flaggermus, som gir økt vekt og motstand. Når smultring er fjernet, vil musklene dine fortsatt bidra til styrken som kreves for å svinge den "tyngre" bat, og dermed din swing blir raskere og sterkere.
Tre.
Øv svingende en flaggermus i et svømmebasseng. Den økte motstanden i vannet vil føre til at musklene må jobbe langt hardere for å flytte vekten av flaggermus. Enkelt sagt, musklene dine vil tro at bat er tyngre enn den faktisk er.
fire.
Dekk balltre i furu tjære. Baseball har regler om hvor mye av dette klebrig stoff en spiller kan plassere på bat hans. Men, i tillegg til at for et bedre grep om bat, vil vekten av flaggermus din øke noe med sin søknad.
Fem.
Kjøp en tyngre balltre. Du kan ikke endre fysikkens lover. Hvis du finner at bat du bruker er for lett for deg, den eneste måten å permanent øke sin vekt uten å kompromittere sin integritet eller reglene i baseball er å bare kjøpe et nytt batteri.

Tips og advarsler


 • En flaggermus kan gjøres lettere ved å hollowing den ut og legge kork, derimot, bruker en korket flaggermus i en selve spillet er ulovlig.
 • Aldri svinge en flaggermus som er for tungt for deg. Det er altfor lett å belastning en muskel når overexerting deg selv på den måten.


 • relaterte artikler


  om flagg fotball
  hvordan du gjør en halv nelson
  om innendørs sykkel trenere
  hvordan rase rullestoler
  Slik velger du et saddlebred hest
  hvordan du gjør en kotelett byste i bryting
  Slik rengjør og buff en arabisk hestens hover for en Horseshow
  hvordan å inspisere carabiners
  Slik kjedelig rulleskøyter som er for skarpe
  om snowboard gear