hvilken vinkel bør snowboard bindinger settes på?

hvilken vinkel bør snowboard bindinger settes på?

Hva er Snowboard Bindinger?

Snowboard bindinger er avgjørende for at støvlene til å passe godt og tett i snowboard din. Ikke prøv å ri en snowboard uten snowboard bindinger. Ulike snowboardere foretrekker ulike typer bindende, avhengig av type ridning de gjør. Noen binding inkluderer:
Strap Bindinger, den mest populære og standard for daglig ridning, Step-In Bindinger, for freestyle ryttere som ikke forsøk triks,
Flow-I Bindinger, for dyktige snowboardere,
grunnløse Bindinger, for stunt snowboardere,
Plate Bindinger for syklistene.
Hvis du bare starte opp, er det best å kjøpe eller leie standard stropp Bindinger til du er mer komfortabel på snowboard din.

Fit og Angle av Snowboard Bindinger

Snowboard Bindinger kommer i små, mellomstore og store. Ikke følg disse størrelsene etter foten din størrelse, men i stedet størrelsen på snowboard støvler. Nøkkelen er å holde føttene tettsittende i støvlene og på snowboard uten å føle som om du kommer til å skli. Når du justerer stropper til å passe foten din, bør det ikke være en stor mengde stroppen flopping rundt føttene. Hvis du opplever dette, du bindingene er for stor.
Vinkelen på snowboard bindinger er avhengig av din komfort. Den highback, som er den lange plate på baksiden av bindende, gir hæl og ben støtte. Basen på snowboard bindende bør være 90 grader, eller flatt mot snowboard, og highback bør kjøre vinkelrett på basen, mellom 90 og 100 grader. Noen highbacks er mer fleksible enn andre, så sørg for at kalver og hæler støttes fullt ut av highback for standard snowboard.
Bruk en mer fleksibel highback for triks og stunts, der mer beinet fleksibilitet er nødvendig. Hvis du er en stunt snowboarder, vil du ønsker å la bena og anklene å ha et høyt utvalg av bevegelse. Kjøp Snowboard Bindinger uten highback, som grunnløse Bindinger, for størst fleksibilitet.

Hvordan kjøpe Snowboard Bindinger

Snowboard bindinger er tilgjengelig på ski butikker og andre butikker hvor sportsutstyr er solgt. Alltid leie snowboard, støvler og bindinger før du kjøper for å få følelsen av dem. Du kan bestemme snowboard er ikke alt det sprakk opp til å bli, så prøv ut utstyret før du investerer tungt i det. Når du bestemmer deg for du er i det i lang tid, være ærlig med deg selv om hva slags snowboarder du er. Ikke kjøp grunnløse Bindinger for stunts hvis du ikke har mestret i bakken ennå. Uerfarne snowboardere kan komme til skade å prøve å lære triks for fort, så hvis du ikke har hatt mye trening, opphold med remmen bindinger eller flow-i bindingene til du er helt komfortabel.


relaterte artikler


hvordan vet en fotballtrener hva spiller for å kjøre?
hvordan å lage et mål i fotball
om fotball baller
hvordan å spinne et strykejern skudd som proffene
hvordan starte et lokalt basketball team
å svømme under vann
om reseptbelagte svømme beskyttelsesbriller for ekstrem myopi
hvordan rullestolen vannski
hvem oppfant lacrosse?
hvor å hindre vill plasser som en catcher