å gå på ski for aller første gang, og nyte det

å gå på ski for aller første gang, og nyte det

Jeg bestemte meg for å skrive denne artikkelen for folk som er i ferd med å gå på ski for aller første gang. Jeg var en skiinstruktør i mange år og i all min tid jeg har sett noen av de mest latterlige ting jeg har kommet over er de tingene folk gjør på det aller første tur til ol 'alpinbakken. Men ikke la det få deg ned, jeg er her for å hjelpe. Jeg skal forberede deg til din første tur til bakken så det første steg inn i ski vil ikke bli din siste. Og for alle som har vært vil det definitivt være noen nyttige tips som kan hjelpe deg ut.

Du trenger:
ett par billige kjole sokker
. En vanntett vinterjakke.
1 par vanntette bukser eller kjeledress (NOT JEANS )!!.
1 sett med longs eller svette dress.
2 par hansker. MobiltelefoniEn varm lue.


en.
Ok, det første du trenger å gjøre er å forstå at du kommer til å gjøre narr av deg selv. Jeg hater å si det, men det er absolutt ingen vei utenom. Jeg har aldri sett eller hørt om noen noen gang dukke opp og bare være den råeste dude på høyden. Alle er ubehagelig i begynnelsen. Ikke bekymre deg om å se kul, bare ha det gøy!
To.
Nå for sokker. Det høres kanskje rart, men kjolen sokkene er egentlig ideelt for ski. Mange gjør den feilen å sette på to eller tre lag med tunge sokker. Det er faktisk det verste du kan gjøre. Den støvler du være iført allerede har om en tomme av isolasjon som er nok. Ved å sette på alle disse lagene dine faktisk kutte av opplaget som vil virkelig gjøre føttene fryse off.
Tre.
Som for hansker, ta med minst to par. Når du starter ski ta som noen gang paret du tror vil bli den varmeste og legg dem til side. Start med de andre hansker fordi de vil trolig være å bli våt fordi som jeg sa tidligere, er ingen god på ski for første gang. Du vil sannsynligvis være å plukke deg opp et par ganger før du får taket på det og du ikke vil at din gode hansker for å være sopping våt.
Fire.
Som for total kjole , prøv å gjøre det i mer tynnere lag i motsetning til det tykke lag. Så når du varmer opp eller kjøle deg ned du kan justere antrekk tilsvarende. Dette er spesielt bra på solfylte dager slitasje kan du få en mye varmere enn du trodde du skulle.
Fem.
Nå for deg ski utstyr. Mange låner fra sine venner, men for din første gangene jeg vil anbefale å leie fra anlegget. Dine venner gear er sannsynligvis kommer til å være for mer avanserte ski enn hva prøver å gjøre og sin tvilsomme det kommer til å passe i tillegg.
6.
Når du går til leie utstyret gjør at du får riktig utstyr. Ofte folk passer du vil prøve å skynde deg gjennom, men sørge for at ikke får stormet. (Være hyggelig selv,:) som pleide å være meg) For å sikre at du støvler passer sørge for at de er tettsittende, men med nok plass til å vifte med tærne litt. De er ikke laget for å være så behagelig som joggesko så ikke forvent at de skal være. De gjorde å presse tre! og for å holde deg i kontroll.
7.
DETTE STEP er viktigst! Oh, historiene jeg har hørt fra ikke lede dette mest kritiske trinn! Ta en leksjon! IKKE la vennene dine overbevise deg om at de kan lære deg (med mindre de er profesjonelle skiinstruktører). Ski er virkelig ikke så vanskelig, det er bare veldig forskjellig fra alt du har gjort og du trenger å trent profesjonell til å lære deg ganske abstrakte begreper på en måte du vil forstå. Hvis du får noe annet ut av denne artikkelen PLEASE! Bare ta en leksjon. Jeg skal sove godt å vite at du har gjort det.
8.
Hold deg til det! Ski har vært den store gleden i livet mitt, og nesten alle jeg har snakket med som begynte slik jeg har beskrevet til deg har virkelig likte den. Det vil ta en stund, men når du begynner å få bra på ski vil du begynne å føle super menneske! Jeg vet om få idretter hvor du kan gå 70 miles per time uten motor og med pin peker kontroll eller til å fly over 100ft hopp mens de gjør noen livsfarlige triks. Hvis du holder med det og prøve å ikke bli frustrert jeg lover dere vil ende opp med å falle i kjærlighet med ski!


relaterte artikler


om komprimering shorts
hvordan du treffer en kurve ball
hvordan du velger golfkøller
hvordan spille eliminering kanonball
hvordan gjøre en aluminium balltre
om en volleyball kill
hvordan å tape en hockey stick blad
hvordan fitten en hest
hvordan du skal velge bowling baller
hvordan å lage en bocce sett