å svømme

å svømme

Det er lett å lære å svømme. Bare se på dyr som løp over vannet uten å ta en eneste lekse. Følg denne fremgangsmåten for å bli en ekspert svømmer i den tiden det tar å plaske

Du trenger:. .
Badedrakt
Goggles.
Cap.
Sandaler.
Swim sko hvis bassenget bunnen er ujevn.
 


en.
Få komfortabel sette hodet under vann. Alle mennesker har en medfødt dykking refleks som får oss til å automatisk slutte å puste når ansiktene våre blir våte.
To.
Trå vannet. Flytt bena i en sykling bevegelse, presser vannet ned med føttene, mens hendene trekker vann fra foran deg til sider i en scooping bevegelse kalt sculling. Du bør kunne holde hodet over vann uten å berøre bunnen av bassenget i flere minutter.
Tre.
Prøv reise. Når du mestrer trår vann, prøve å flytte fra den ene siden av bassenget til den neste, eller fra grunne til dype enden. Dette kalles dogpaddling.
fire.
Ta leksjoner. Når du lærer å svømme, bør du lære hvordan du gjør det mer effektivt. Ta noen leksjoner i et helsestudio eller samfunnshuset. Lær å flyte, gjøre bryst, sidestroke, rygg og krype (freestyle)
5
Svøm flere ganger i uken,. . Hvis du ikke vil du må lære deg selv pusten rytmen igjen før du kan få noe nyttig praksis.
6.
Vurder læring ekstra teknikker. Flip-svinger er nyttig hvis du ønsker å svømme runder for trening. Det kan være lurt å lære å dykke ned i vannet. Hvis du er veldig ambisiøs, kan du lære butterfly.
 

Tips og advarsler


 

  • Hvis du har problemer med å puste ut gjennom nesen mens under vann, prøv nynner.
  • skriv Aldri et basseng som ikke har en badevakt.


relaterte artikler


å svømme under vann
hvordan å svømme head-high freestyle
hvordan å svømme bryst
hvordan å svømme butterfly
å svømme
å svømme på rygg