junior høgskoler for mannlige basketball spillere med lærevansker

junior høgskoler for mannlige basketball spillere med lærevansker

Junior college basketball spillere ofte behov for å utvikle seg faglig før de kan gå videre til å konkurrere på en større skole. Noen spillere har imidlertid lærevansker som gjør det vanskelig for dem å holde på informasjon. Spillere med disse funksjonshemninger kan velge en junior college som tilbyr faglig støtte og forståelse.

Southwest Texas Junior College

Southwest Texas Junior College har et kontor i Disability Support Services. Kontoret er der for å sikre at funksjonshemmede studenter får lik tilgang til utdanning og andre campus tilbud, for eksempel Cowboys Men's Basketball.

Tyler Junior College

Tyler Junior College har et program for basketball spillere med lærevansker. Idrettsutøvere med nedsatt funksjonsevne på dette college kan gjøre ting for å lette læringen som tape-opptak forelesninger, arrangere spesielle testing steder og har et klasserom notat-taker. Ifølge Tyler Junior College nettsted, vil elever med lærevansker har lik tilgang til fasiliteter og aktiviteter, inkludert menn basketball.

Modesto Junior College

Modesto Junior college menn basketball spillere med lærevansker har tilgang til Disability Services. Disability Services tilbyr spillerne prøving, ta notater tjenester og evnen til å tape opp forelesninger. Ifølge skolens hjemmeside, tilbyr høgskolen evalueringene på campus for å finne en student er berettiget til disse tjenestene.


relaterte artikler


som oppfant stolheisen?
hvordan plassere en snø gjerde
hvor lenge skal det overskytende mesh være for lacrosse?
kvinnelige fotballspillere stipend
skianlegg i Sandpoint, Idaho
hvordan å vaske nike sjokk sko
hvordan du installerer en Shimano krank
ungdomsfotball dyktighet øvelser
badminton og krets trening
materialer brukt til å lage en badminton racket