hvordan sette inn en kopp i baseball glidebryteren shorts

hvordan sette inn en kopp i baseball glidebryteren shorts

Når menn velger å ikke bruke en beskyttende kopp mens du spiller sport, er de etterlot seg sårbare for skader. Selv om en kopp er noe som er enkelt å bruke og tar bare sekunder å komme i riktig posisjon, noen menn fortsatt nekter å ha på en kopp. De vanligste årsakene menn ikke ha en beskyttende kopp er fordi det er ubehagelig og begrenser bevegelsen. Sette inn en kopp i baseball glideren shorts er enkelt å gjøre og er sterkt anbefalt å redusere eller forhindre skader
en.
Kjøp glidebryteren shorts som har en kopp lomme. De fleste av dem vil ha elastisk som hjelper å holde koppen på plass.
To.
Ikke ha noe under skyveknappen shorts. Du ønsker kjønnsorganet ditt skal holdes tett mot kroppen så hvis du blir truffet der, har du maksimal beskyttelse.
tre.
Plasser kopp over kjønnsorganet ditt slik at den sitter tett. Hvis den er løs og flyttes rundt, kan en blåse føre koppen å smelle mot kjønnsorganene og forårsake mye smerte.
fire.
Bruk tettsittende spandex truser hvis skyveknappen shorts ikke hold i koppen stramt nok. Den spandex truser vil gjøre shorts og cup passer strammere slik at du vil bli bedre beskyttet.

Tips og advarsler


 • Hvis du bruker en cup for første gang , vil du merke noe ubehag. Før du spiller et spill, satt på koppen og gjøre noe løping og hopping for å gjøre deg komfortabel med det og for å være sikker på at det sitter ordentlig på plass.
 • Bare fordi du har på deg en kopp betyr ikke at du har vunnet " t bli skadet hvis du blir truffet der. Det vil redusere blåse, men avhengig av hvor hardt virkningen er, kan du likevel føle en viss smerte.


 • relaterte artikler


  den beste løpesko for superpronation
  hvordan du tester fastpitch flaggermus
  hvordan bli en god landhockeyspiller 101
  volleyball spilleregler om overhand
  Hvordan kan jeg fjerne mugg fra sportsutstyr?
  kompositt vs tre pinner
  hvordan å dømme en backswing å chip
  Hvordan kan jeg sammenligne Srixon golf baller?
  hvordan er bakhjulsoppheng måles på en terrengsykkel?
  Callaway ERC Fusion driverspesifikasjoner