hvordan å prøve ut for en nfl fotball

hvordan å prøve ut for en nfl fotball

Spille profesjonell fotball er en drøm som de fleste unge fotballspillere har. Brølet fra publikum på en søndag ettermiddag, scoret en touchdown og bare vinne et spill, alle ting en spiller drømmer om. NFL (National Football League) er høydepunktet for profesjonell fotball, og å gjøre det i denne ligaen ta en enorm mengde talent, dyktighet, hjerte og ønske. NFL team eierne bare søker de beste og smarteste å spille for sitt lag, som mål hver sesong er å vinne Super Bowl
en.
Lei en styrke og condition coach. Du vil ønske å sikre at du er i best form at du kan være i for når du prøver ut. Denne personen vil sette deg gjennom de skritt du trenger for å konkurrere på samme nivå som andre på tryouts. Du kan godt stå overfor spillere som er enten i NFL, eller har NFL erfaring og prøver å koble tilbake på med et lag.
To.
Velg hvilken NFL laget du vil spille for. Hvis du ikke har noen preferanse, forskning hvert lag hjemmeside for å se om de legger inn noen meldinger om åpne tryouts eller mini-tryouts i ditt område. Du vil oftest finne at de gjør holder leirer over hele landet tidlig på våren til å finne nye spillere.
Tre.
Sett sammen en høydepunkt reel om din tidligere erfaring. Kanskje du var en høyskole-spiller, eller noen som spilte i CFL (Canadian Football League), og ønsker å prøve for NFL. Noen filmopptak av din spille dagene kan hjelpe deg å få en invitasjon til en tryout. Hvis trenerne liker det de ser på DVD eller CD, så de kan kontakte deg og fortelle deg når og hvor du skal være for tryout deres. Det er 32 NFL-lag, så besøk deres nettsider og finne deres kontaktinformasjon. Send flere kopier adressert til trenerteamet å sikre at noen vil få det. Ta med din kontaktinformasjon i tillegg.
Fire.
Delta på et NFL evaluering leir. Kontakt liga å spørre når de har den neste planlagte, og legge planer for å delta. Et flertall av spillerne deltar er mest sannsynlig akkurat som deg, på jakt etter en mulighet til å bli oppdaget.


relaterte artikler


sammenligner billige golfkøller til dyre golfkøller
basketball leirer nær Fort Walton Beach, Florida
golf butikker i nærheten av Sunrise, Florida
hvordan å sammenligne Babolat junior racquets
historie And1 sko
hvordan å sammenligne volleyball sko
anbefalte Skeet hørselvern
hva er kontur av hockey skøyter?
hvordan søke sykkelen dekaler
teknikker for å kjøre spor